RIBE – Godišnji horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak RIBE u 2017. u godišnjem horoskopu.

Ljubav:

Pred vama je godina promena. Pomračenje Sunca u vašem znaku I polju ličnosti koje će se dogoditi krajem februara označiće kompletnu reorganizaciju I transformaciju. Osećaćete se kao da ste dugo spavali I konačno se probudili – spremni da promenite sve ono što vas je u dužem periodu sputavalo I stezalo. Vaš vladar se nalazi u polju kriza, promena, pa je to dodatna potvrda da za Ribe dolaze neki potpuno drugačiji dani po pitanjima ljubavi.

Ako ste u bračnoj relaciji, pogledaćete je jasno, otvorenog uma, uvideti šta je to loše, a šta dobro I ima li smisla pokušavati da se to loše ispravi. Ukoliko više bude “za” od “protiv”, bacićete se na reorganizaciju bračnog života. Partner verovatno neće moći da vas prepozna, jer ćete biti mnogo odlučniji, poneki put čak isključivi – jednostavno, znate šta želite a šta ne I radićete sve ono što je u vašoj moći da dođete konačno do bračne zajednice oko koje je vredelo truditi se.

Neki od vas će u drugom delu ove godine ozbiljno planirati trudnoću, a dete bi, u vašim ponovo stabilnim bračnim relacijama došlo kao “šlag na tortu”. To što ćete biti mnogo odlučniji, ne znači da nećete imati dovoljno ljubavi, nežnosti I senzualnosti u svom braku – naprotiv – kao da se sve ono što je davno zatrpano kod vas probudilo opet I moći ćete da procvetate!

Ako ste u dužim emotivnim vezama, u periodu proleće – leto doći ćete u onu fazu “ ili da se venčavamo, ili kud koji mili moji” – ni na koji način vam neće odgovarati da u životu voljene osobe ne budete “broj jedan” I nećete više želeti da razmišljate kada će on/ona konačno imati dovoljno vremena za vas. Sve je to ok, I prijatelji I gomila poslovnih obaveza I još ko zna šta – ali ja hoću da od sada budem prva/prvi I to je to!

Ostaju nam još slobodne Ribe, koje će po prvi put preuzeti kormilo u ljubavnim dešavanjima u svoje ruke. Više nećete želeti da budete “birani” – naprotiv – želećete da osvojite, da flertujete, poneki put čak I da se prepustite čarima zabranjenih ljubavi ili neobaveznih kontakata. Iako ćete tokom cele godine imati itekako zanimljive emotivne mogućnosti, u drugom delu 2017-e ćete se dosta ozbiljno vezati…pa neka je sa srećom!

Posao:

Sliku ulaska u novu 2017-u godinu obeležiće Mars u vašem znaku. Na to, Saturn iz polja karijere pravi izuzetno dobar aspekt sa Uranom u vašem polju posla I novca, a vaš vladar Jupiter daje podršku iz polja koje govori o transformaciji, promenama. Rekla bih da vi već neko duže vreme podnosite teret okolnosti I rmbačite za sve pare (što realno gledano I nisu neke velike pare, pošto vaš rad nije dovoljno cenjen).

Zato ćete u ovoj godini reći – e, sad je bilo dosta! Možda ćete u početku nezadovoljno mrmljati sebi u bradu, ali doći ćete do takvih situacija da više jednostavno nećete želeti da ćutite. U vašem sektoru šefova doći će do promena, I to prilično neočekivanih, I ništa me ne bi začudilo da vi u jednom trenutku preuzmete lidersku poziciju. Karijera je u 2017-oj u usponu, ne zaboravite to!

Da se razumemo, ovo ne znači da će vam biti lako, ne ne, već samo označava da ćete proći kroz probleme da biste izašli na čistinu I ušli u fazu kada konačno dobijate ono što zaslužujete. Sve ono za šta ste radili, sada dolazi na naplatu. Nekima od vas stoje promene pozicija, radnog mesta, čak firme, ali budite sigurni – definitivno idete na bolje I o tome nemojte brinuti niti jednog momenta! Na sve ovo – dobićete jednu dozu proračunatosti, ali ne one loše – varijanta gaženje preko leševa do pozicije, već naprotiv – umećete itekako da upotrebite svoj mozak I da ubedite one oko vas da vam se može verovati. Zato – samo hrabro!

Zdravlje:

Mars u vašem polju ličnosti obećava da ćete u 2017-oj imati mnogo više energije nego inače. Ono šta biste trebali da uradite jeste da se rešite nekih loših navika, bilo da je u pitanju nezdrava hrana, alkohol ili cigarette – ali I da formirate nove – a to su više kretanja I fizičkih aktivnosti. Imunitet će vam varirati, a biće potrebno I da više vodite računa da se ne povredite ili padnete. Starija populacija će imati uglavnom tegobe hroničnog tipa.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!