BLIZANCI – Godišnji horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak BLIZANCI u 2017. u godišnjem horoskopu.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Sa Saturnom, koji će tokom cele 2017-e godine nadgledati vaše polje braka I ozbiljnih emotivnih partnerstava – greške nema. Svaka nova osoba koja se pojavi u vašem životu moraće da prođe njegovu proveru, kao što će na test vernosti, istrajnosti I poštovanja staviti već postojeće emotivne relacije. Jupiter u polju ljubavi I životne radosti dosta ublažava “packe” od strane ove stroge planete, pa je sigurno da će njihovo udruženo dejstvo doneti u vaš život osobe koje su tu da ostanu. No, hajmo prvo da “obradimo” one Blizance koji su već u emotivnim relacijama.

Kao što ste tokom protekle godine videli, gde Saturn zakorači, to je mesto velikog čišćenja. U suštini, ono što ne valja mora da otpadne da bi ustupilo mesto onome što vredi, a da biste vi kroz to iskustvo naučili da cenite prvenstveno više sebe, a zatim I odnos u kojem ste. Dakle, ne obećavam vam da će tokom 2017-e biti sve pesma I muzika kada su vaše emotivne relacije u pitanju, ali vam garantujem da imate mnogo manje truckav put nego prethodne godine.

Prvi deo 2017-e će čas testirati vaše emotivne odnose, čas vas dizati u ljubavne visine, na vama je da procenite da li vredi nastavljati ovu toplo-hladno varijantu sa osobom koju volite. Kroz ceo ovaj proces vi ćete sazrevati I vrlo brzo shvatiti šta je ono što zaista želite. Da se razumemo, biće ove godine I izuzetno lepih iznenađenja, a to su prinove, veridbe I počeci zajedničkog života – Jupiter će onima koji se zaista vole, cene I poštuju jedno drugo otvoriti vrata nekih divnih I izuzetno srećnih momenata!

Ako ste sami, za vas ova godina donosi ljubavne poslastice, jednu za drugom. Bićete zaljubljeni svaki čas, I nemojte sebe sputavati u tome! Potrebno je da se izludujete, da uživate da provedete vreme u provodu I zabavi, u novim poznanstvima I kontaktima sa ljudima koji vam donose osmeh na lice. Ne brinite, čak će se I onaj pravi izdvojiti kada mu bude vreme – Saturn I Jupiter udruženi napraviće pravi odabir za vas!

Posao:

Godina ambicija, godina kada možete unaprediti svoje znanje, kada možete savladati dodatne poslovne veštine, godina kada radite na svom ličnom usavršavanju. Mnogo lakše ćete stvarati dobre poslovne kontakte, povezivati se sa saradnicima, otvarati prilike koje imaju mogućnost za trajnost I stabilnost. Jupiter u polju kreativnosti, hobija daje jedan moćan pečat na sve ono što radite, u poslu ćete nalaziti više zabave, opuštenosti, a mnogi od vas će moći da iskoriste svoje talente I umetničke sklonosti.

Suština ove, 2017-e je povezivanje I samopouzdanje – potreban vam je dobar tim, potrebni su vam ljudi sa kojima ćete na dnevnoj bazi moći da ostvarite zadovoljavajuću saradnju. Saturn koji je u polju onih koji su preko puta vas, ozbiljnih poslovnih partnerstava, daće vam dobru osnovu I jedan moćan temelj da sve ono što započnete ima trajnu vrednost I isplativost na duže staze.

Možete u ovoj godini povremeno biti impulsivni, jer će vas voditi dosta jaka energija, pa će vam biti teško da čekate I da se prilagođavate drugima. Takođe, odnos sa nadređenima će zahtevati više takta I kompromisa. Ipak, razloga za brigu nemate – od drugog dela godine ulazite u novu životnu fazu, koja će kulminirati od jeseni kada Jupiter pređe u znak Škorpije I vaše polje svakodnevnog posla I obaveza. Isplati se vredno raditi u 2017-oj!

Zdravlje:

Ovo je godina oslobađanja od poroka – možete prestati da pušite, smanjiti konzumiranje alkohola na najmanju moguću meru, ali I godina kada se okrećete jednom zdravijem načinu života. Potreba da promenite nešto kod sebe postaće naglašena u drugom delu godine. Generalno – dosta povoljna godina u zdravstvenom segmentu. Stariji pripadnici znaka od jeseni će imati probleme sa hroničnim bolestima.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!