STRELAC – Godišnji horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak STRELAC u 2017. u godišnjem horoskopu.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Sa Saturnom u vašem polju ličnosti, hteli ne hteli, koliko god godina imali – vreme vam je da odrastete I da naučite da prihvatite odgovornost koju emotivni odnosi donose. Vaš vladar se sve do oktobra nalazi u znaku Vage, polju prijatelja I društvenih konekcija, internet, pa ćete svakako često biti u prilici da uživate, da se dobro provedete, ali I da budete u nekim neobaveznim odnosima, koji će vam ipak doneti veliko uživanje I dobro raspoloženje.

U bračnim vezama već od početka ove godine ulazite u jedan pomalo turbulentan period koji će trajti sve do kraja leta. Na tapetu će biti vaša, ali I partnerova vernost I vas dvoje možete često mučiti jedno drugom ljubomorom, posesivnošću, sumnjama. Najbolji lek za ovako nešto je otvorena I iskrena komunikacija, odgovorno ponašanje u odnosu u kojem ste, ali I neke promene, naročito u seksualnom životu, koje će obogatiti I učiniti mnogo zanimljivijim vaš brak. Na svu sreću, ne bih rekla da su vaša bračne relacije ugrožene u većoj meri, ali ćete svakako morati da pronađete način da se izborite sa nekim neugodnim situacijama.

Ako ste u dužem emotivnom odnosu koji imate nameru da održite, onda obratite više pažnje na proleće, kada se treća osoba može umešati u vašu vezu. Još ako je ovo neko sa kim ste ranije već bili u ljubavnom odnosu, šteta može biti veća, jer ćete teško uspevati da odolite zovu bivše ljubavi. Zato, na vreme razmislite – ono što imate, ili ono što ste nekada imali….ovo vreme možete mnogo bolje iskoristiti ako odnos sa postojećim emotivnim partnerom unapredite, ako negde zajedno otputujete ili ako unesete neke lepe novine u vašu vezu. ostatak godine, iako povremeno protkan nekim sitnijim problemčićima, ne bi trebao ni na koji način da ugrozi vašu ljubav.

Pred slobodnim Strelčevima je godina u kojoj ćete itekako uživati. Za vas – sve je otvoreno! Ako hoćete da uživate bez obaveza – može! Ako hoćete pravu ljubav I stabilnu emociju – I za to ćete imati prilike! Od početka proleća krećete u akciju zvanu “pronaći ljubav I uživanciju” I nećete se zaustaviti sve do jeseni 2017-e. Neki divni dani su pred vama, maksimalno ih iskoristite!

Posao:

Opametili ste se, naučili ste neke nezgodne lekcije….a da se ne lažemo, I navikli ste se na tog Saturna koji šeta kroz vaše polje ličnosti. Više ne jurite kao muva bez glave, spremni ste da sačekate svoj momenat, a da u međuvremenu strpljivo I istrajno radite. Iako vam je 2016-a lupila neke prilično nezgodne packe kada je poslovni segment u pitanju, verujte da to neće biti tako u godini koja dolazi. Istina je da ćete vi biti mnogo optimističniji, sa mnogo više entuzijazma I želje za pokretom, ali to neće biti bez osnova.

Dešavanja će vam itekako dati priliku da izbijete u prvi plan, da se dokažete I napravite neke velike promene u svom poslovnom životu, pa ostvarite I pomake u karijeri. Polje prijatelja, kontakata, društvenih veza I onih koji su spremni da vam izađu u susret je jako “kao crna zemlja” I svakako možete očekivati sa ove strane neke bitne usluge ili nove poslovne prilike. Šanse koje vam se ukažu iskoristite, a verujte da će ih sigurno biti više tokom ove godine.

Ako planirate da u ovoj godini započnete privatni biznis, budite svesni da ćete ga na mišiće izvlačiti sve do drugog dela godine, kada će konačno krenuti pomaci na bolje. Neki od vas će tokom ove godine ili započeti bitne poslovne sa strancima, ili se sami zaputiti van zemlje. Komunikacija sa saradnicima I nadređenima biće povremeno kao razgovor gluvih telefona, zato se potrudite da budete jasni I precizni. Sve u svemu, bolje nego što ste očekivali, zar ne?

Zdravlje:

I ovde će Saturn imati glavnu reč. Ne zaboravite da je jedna njegova simbolika baš to da vas podseti da prvenstveno prema sebi morate biti odgovorni, da ne smete zdravstvene probleme gurati pod tepih I praviti se da ste od čelika, jer niste. Nemojte dozvoliti da neke tegobe postanu hronične. Ono što je I mlađima, ali I starijima neophodno je više kretanja I makar povremena fizička aktivnost.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!