JARAC – Godišnji horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak JARAC u 2017. u godišnjem horoskopu.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Držite se dragi Jarčevi! Saturn jeste vaš vladar, ali kada vam je “iza leđa” u polju podsvesti, neki put ga je teško izdržati I izgurati, pa čak I kada osoba ima toliko snage, volje I upornosti kao vi. Porodične I bračne relacije nekako su na klimavim nogama već neki duži period, pomalo vam je teško da se snađete u situacijama u kojima funkcionišete sa partnerom, ali istrajavate I na dalje. Vidite ovako, kada se pogleda realno, vaši bračni odnosi I nisu toliko loši….kada biste malo više vremena posvetili partneru, kada biste nekako pojačali one intimne, divne momente koji su vas I spojili zajedno, možda to I ne bi funkcionisalo toliko sa naporom, kao do sada.

Ova godina vam daje priliku da promenite prvenstveno sebe, da shvatite šta je to što “fali” I da svoje ponašanje prilagodite, ispravite. Ono na čemu biste definitivno trebali da “radite” jeste seksualna povezanost sa bračnim partnerom. Obzirom da ste vi znak koji je satkan od družnosti – nemojte zanemarivati one bračne! I vama I bračnom partneru je potrebno da se opustite, da ponovo budete malo ludi, šašavi I vatreni u spavaćoj sobi!

Ukoliko ste u dužim emotivnim vezama, nemojte se vraćati na stare teme I probleme! Ne izvlačite iznova I iznova na površinu ono što je bilo nekada I oko čega ste se sporili, verujem da imate mnogo novih, zanimljivijih tema! Stvari se toliko lako daju ispraviti I poboljšati, da ćete prosto biti zatečeni koliko lako lepe reči I opuštena atmosfera doprinose da se vaša veza stabilizuje I napreduje.

Ako ste slobodni, iako će vam poslovni segment biti prioritet, to ne znači da ćete dozvoliti da ostanete bez ljubavi u 2017-oj. Najviše će biti zanimljivih prilika preko posla, preko društvenih mreža I preko segmenta prijatelja od jeseni. Za vas će posebno biti interesantan prolećni period I vreme od kasnog leta. Neke stare ljubavi takođe mogu ponovo postati aktuelne, ali ne treba zanemariti da će se Jarčevima pojaviti I osoba koju će slobodno moći da nazovu svojom srodnom dušom. U svakom slučaju, ne brinite – nećete ostati usamljeni tokom 2017-e!

Posao:

Verujte mi, ne kaže se bez razloga da ko čeka, taj I dočeka. Vaši poslovni napori već neko duže vreme nikako da urode onim plodovima koje očekujete – a ne može se reći da se niste trudili, da niste davali svoj maksimum, da niste “ginuli” na poslu. Dobre vesti za vas imam – ovo je godina preokreta, ovo je godina kada ćete po prvi put osetiti onaj miris uspeha koji toliko želite.

Nemojte zaboraviti da se vaš vladar sprema da krajem godine zakorači u vaše polje ličnosti, ali nemojte brinuti – nećete morati da čekate toliko dugo – ne, ne – ovo je samo pokazatelj da ćete one uspehe koje izgradite sada samo nastaviti u godinama koje su ispred vas. Pa I vreme je bilo! Jupiter u vašem desetom polju, koje vlada karijerom nije u dobrom aspektu na vaš znak, ali vi ste navikli da do uspeha dolazite na mišiće, pa vas ovaj tranzit neće mnogo zakočiti.

Očekuju vas više nego zaslužena priznanja, očekuje vas napredovanje, čak I nove poslovne saradnje, koje mogu biti I sa stranim firmama. Formirajte nova poslovna partnerstva, udružujte se – profitiraćete! Budite sigurni, dok se budete peli lestvicama uspeha, biće zavidljivaca u vašoj najbližoj okolini, biće onih koji će pokušavati da vas zakoče ili da vam nanesu štetu, ali ste vi ove godine obdareni jakom intuicijom I umećete da prepoznate “smutljivce”, manipulatore I one koji hoće da vam prodaju šarene laže. Prva u nizu odličnih godina je pred vama!

Zdravlje:

Ova godina vas upozorava da zdravlje ne smete I ne možete staviti na poslednje mesto. Psihičko I fizičko iscrpljivanje će biti prisutno, pa vas očekuju periodi smanjene energije, slabog imuniteta, a moguće je da će se pojaviti I tegobe koje će imati tendenciju da postanu hronične. Uradite za sebe ono što je neophodno – dobar san, zdrava ishrana I mnogo više fizičkih aktivnosti….u koje uključujem I seks.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!