VODOLIJA – Godišnji horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak VODOLIJA u 2017. u godišnjem horoskopu.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Drage Vodolije, Mesec I Venera su na ulasku u 2017-u u vašem znaku I polju ličnosti, pa budite sigurni da će vam ova godina biti obojena ljubavlju – da, onim vatrenim I ludim emocijama koje vi tako lepo “nosite, ali I onim drugim – koje žele I “teraju” vas da se smirite I uozbiljite, da zasnujete porodicu I da postanete roditelji. Jupiter je u vašem sudbinskom polju I svojim uticajem “miluje” vaš znak, pa budite sigurni – dolazi vam baš ono što treba, onda kada treba.

Ova godina je spremila paket ljubavi za vas I on će vam biti isporučen direkt na adresu, u ruke. No, hajmo redom – kada su vaše porodične I bračne relacije u pitanju, tu zbora nema – ako ste do sada I vrdali u nekim odgovornostima prema bračnom partneru, sada ćete to prestati da radite. Uozbiljićete se maksimalno, I konačno će vam doći u glavu da ono što imate trebate da cenite I poštujete. Ne samo to, neke dobre vesti idu što se prinova tiče, pa nemojte da se iznenadite ukoliko vam ova godina donese I jedan “kmečeći” paketić.

Sve u svemu – da li može bolje od ovoga? Pa naravno da može, zato se potrudite da vam bude još lepše nego što je ovaj opis. U dužim emotivnim vezama, vi biste još uvek više slobode, a partner smatra da vam je vreme da se konačno skrasite I “bacite sidro”. Već tamo negde za vreme prolećnih meseci počeće da vam “sviće”, neke kockice će početi da se slažu na svoje mesto I ako vas posluži sreća junačka – eto vas u zajednici ili braku do jeseni ove godine. Ono što može biti kamen spoticanja u vašim vezama je otvorenost I iskrenost, pa vam iz tog razloga toplo savetujem da partneru “ne ćutite” već da mu kažete ako vam nešto smeta – na taj način ćete izbeći eventualne probleme.

Ostali su nam još slobodni, kod kojih će biti dvojaka situacija – ili ćete leteti s cveta na cvet I uživati u svim ljubavnim I životnim zadovoljstvima, onako nesputano I slobodno…..ili ćete pak dati svoje srce na dlanu prijateljici ili prijatelju. Pa ko vas može bolje shvatiti I više voleti od osobe koja vas zna u dušu I koja je sa vama prošla I dobro I zlo?

Posao:

Udružene snage Saturna, Urana I Jupitera tvrde – za Vodolije ove godine nema prepreka, nema blokadi, nema “praznog hoda” – pred vama je period koji se dešava jednom u ko zna koliko godina….Zato, dragi moji – ove 2017-e za vas nema stajanja, nema lenstvovanja, nema lako ćemo I odradićemo to sutra….radi se odmah I sada I svaka šansa se shvata veoma ozbiljno! Sve ono kroz šta ste prošli u nekom dužem prethodnom periodu sada ćete I naplatiti….i to koliko! Ja ne tvrdim da će vaš put uvek biti lak, ali potpisujem da će biti plodonosan, zato – u napad! Vi ćete se u potpunosti promeniti, ne samo fizički – psihički, duhovno ćete ojačati, postati osoba puna samopouzdanja I neverovatne snage. Kao potpuno nova osoba, koja je u isto vreme sposobna za najistrajnije napore, ali I za kreativna dostignuća I rešenja, u potpunosti ćete osvojiti tržište u poslu koji obavljate. Nekima od vas tokom 2017-e slede I velika priznanja, bilo da su ona u novčanoj formi ili pak kao unapređenje. Takođe, moguće su promene radnog mesta, koje će samo ići na vašu ruku, a ništa me ne bi iznenadilo da se neki od vas nađu I u inostranstvu. Ono gde ćete imati manjih problema je rad kao deo tima, jer nećete uvek moći da podnesete da dobijate isto I budete tretirani kao osobe koje daju neuporedivo manje poslovnih rezultata od vas. Jupiter u oktobru ulazi u vaše polje karijere I uspeha….samo napred I ne odustajte ni u jednom momentu!

Zdravlje: Nije ova godina loša po vas kada je zdravstveni segment u pitanju, ali definitivno je došlo vreme da neke stvari menjate. Prvenstveno odnos prema sebi – više kretanja, manje nezdrave hrane, I obavezan odmor od svakodnevnih napora. Imaćete problema sa imunitetom, sa prehladama I virusnim I bakteriološkim infekcijama, a starija populacija se može suočiti sa tegobama sa pritiskom, venama, kičmom.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!