DEVICA – Godišnji horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak DEVICA u 2017. u godišnjem horoskopu.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

U polju doma I porodice smestio se Saturn I definitivno nema nameru da izađe sve do pred kraj ove godine. Šta to znači za vaše bračne relacije? Znate ono “dogovor kuću gradi”? E, onda vam je otprilike jasno – neophodno je da tokom 2017-e uvek pronađete kompromis, zajednički jezik, pa čak I interes sa bračnim partnerom da biste mogli da “gurate” dalje. A verujte mi da ova godina za vaš brak može biti itekako dobra – partner I vi možete se preseliti, renovirati stan, kupiti nekretninu – “utegnuti” svoj odnos na najbolji mogući način.

Ipak, ono što je neophodno jeste da se potrudite da imate dovoljno vremena za bračnog partnera, da se ne okrenete u potpunosti ka sticanju novca I zapostavite svoj brak. Ukoliko budete funkcionisali na taj način, Saturn će, umesto da vas dvoje još više stabilizuje, funkcionisati po principu – udaljenost, zahlađenje odnosa, distanciranje. Budite mudri, naravno da je materijalna sigurnost bitna, ali još bitnije su vam vaše porodične relacije. Potrudite se da pronađete neophodan balans da bi sve funkcionisalo baš kako treba.

U emotivnim vezama, pogotovo ako se volite “na daljinu”, postojaće sve veća potreba da nešto promenite I da dođete do zajedničkog “terena”. Oboje ćete vredno raditi, pokušavajući da stvorite materijalnu osnovu za zajednički život, što može krenuti mnogo brže ka rezultatima u drugom delu 2017-e. Generalno – emotivni odnosi će pretrpeti par nezgodnih perioda, može doći čak I do pucanja odnosa, ali ćete se nekako uvek vratiti jedno drugom, jer je emocija koja vas povezuje suviše jaka da biste je tek tako potisnuli.

Slobodne Device mogu malo lutati tokom 2017-e. Često ćete se uplitati u nedefinisane odnose, mešaćete ljubav I prijateljstvo, a bićete skloni I da popustite pred nečijim udvaranjem, iako ste svesni da tu ozbiljnije priče nema. Ipak, od leta ulazite u jednu mnogo stabilniju životnu fazu, kada će se I prava osoba za vas pojaviti.

Posao:

Jupiter u polju posla I novca vam sve do oktobra donosi velike mogućnosti za zaradu I za unapređenje poslovanja. Ipak, ne treba zanemariti da sa ovim tranzitom, pokazujemo tendenciju da se opustimo I budemo u fazonu “lako ćemo”. Iz tog razloga bi Device mogle propustiti neke važne poslovne prilike koje se javljaju tokom proleća 2017-e I izabrati da ostanu tamo gde jesu….a posle žaliti zbog takvih odluka.

Takođe, to što ćete imati pa…prilično dovoljno novca…može vas ubaciti u preveliko trošenje ili u finansiranje nekih neisplativih projekata. U suštini – ne bacajte I ne rasipajte novac! Ono gde biste mogli da se pokažete kao jako dobri su saradnje sa strancima, ali I trgovinske I komercijalne aktivnosti, a neće loše proći ni oni koji se bave talentima I umetnošću.

U suštini, šta je poenta da naučite tokom 2017-? Pa pod jedan – da ako ne vrednujete svoj rad na pravi način I ne cenite sebe, to neće činiti ni drugi. Pod dva – nemojte se usedeti, već tražite bolje prilike za sebe I naći ćete ih. Pod tri – ne otaljavajte svoje obaveze I ne ostavljajte ih “za neki drugi dan”, jer ćete se naći u vremenskim cajtnotima ili pod kritikom od strane saradnika I nadređenih.

Kada Jupiter od oktobra pređe u vaše polje pokreta, očekujte veće aktivnosti I brža dešavanja, pa samim tim I vaše veće poslovno angažovanje. Ova vas godina na neki način “štiti” pa možete propustiti dobre stvari koje vam se otvaraju – zato budite uvek spremni na promenu!

Zdravlje:

Energetski padovi će biti prisutni u većoj meri, pa ćete se vrlo često osećati bezvoljno, iscrpljeno. Vi možete to još dodatno pogoršati unošenjem brze I nezdrave hrane u većim količinama u svoj organizam. Lenjost I premalo kretanja, fizičkih aktivnosti sigurno neće doprineti da se osećate bolje. U suštini – morate biti aktivni, odreći se poroka I nezdravog načina života I osećaćete se neuporedivo bolje!

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!