Blistava koža i kosa tokom zime u 5 koraka!

blistava koža

Uprkos niskim temperaturama i naletima vetra, zima je jedno od omiljenih godišnjih doba! Ipak, naša koža tokom zime pati i veoma lako može postati suva i bez sjaja. Pošto je blistava koža imperativ lepote tokom cele godine, otkrivamo vam kako da zadržite blistav ten i tokom zimske sezone!

Pet koraka do blistavosti kože i kose

#1: Hidrirajte kožu lica

Pre nego što se posvetite kreiranju zimskom make-up look-a, znajte da se morate fokusirati na hidrataciju kože. Ten koji je suv, peruta se i deluje beživotno, neće zadržati šminku lepom, i zato vam predlažemo da u zimski arsenal nege uvrstite dobru hidratantnu kremu, koja će biti vaša prva linija odbrane.

Naša preporuka: Skinology Hidratantna krema za lice

krema za hidrataciju koze

#2: Hidrirajte kožu tela

Nemojte zaboraviti i na telo: i njemu je potrebna dubinska ishrana i hidratacija. Naoružajte se intenzivnom hidratantnom kremom za telo, kao i uljem, koje će negovati kožu i sprečiti isušivanje. Za zimsku negu vam predlažemo LOC metodu: odmah nakon tuširanja, na blago vlažnu kožu nanesite ulje za telo, a čim se ono upije, namažite bogati sloj putera ili losiona za telo! Blistava koža je zagarantovana!

Povezano: LOC metoda – zarobite hidrataciju unutar kože

#3: Koristite dewy tečni puder

Dewy se u slobodnom prevodu može razumeti kao blistava, orošena koža koje izgleda zdravo i jedro! Kada ste se pobrinuli za negu kože, sada je red na make-up. Teške mat pudere zamenite lakšim prozraničnijim formulama sa dewy blistavim efektom. Ovakvi puder klize po kožu, veoma su udobni, a ujedno predstavljaju još jedan sloj zaštite kože od niskih temperatura i naleta vetra!

tečni puder

#4: Vreme je za tečni iluminator

Velika je šansa da, dok čitate ovaj tekst, vaša koža već oseća posledice hladnog vremena. Zato učinite da ona izgleda blistavo i spremno: umesto praškastog hajlajtera, koji će se zakačiti na sve suve delove kože, opredelite se za tečnu formulu. Zato u vaš arsenal ove zime ubacite i tečni iluminator. Pripazite kod odabira podtona: ukoliko ste hladnog podtona, birajte one rozikaste nijanse, a ukoliko ste vlasnice toplijeg tena, vama će više odgovarati zlatne ili bronzane nijanse.

Povezano: Da li znate razliku izmedju hajlajtera i iluminatora?

#5: Ne zaboravite na kosu!

Kosa je poput višnjice na vrhu torte! Nemojte zanemariti vašu krunu koju nosite svakog dana. Podarite joj dubinsku negu i blistavost uz kvalitetne profesionalne proizvode! Predlažemo hranljivu Marrakesh Miracle masku za kosu, koja kombinacijom ulja argana i konoplje radi na oporavku vaše kose. Dodatni sjaj kosi podarite uz MoroccanOil Glimmer Shine, sprej za sjaj kose!

blistava kosa

Pročitajte još i: 6 načina da postignete blistavi ten – bez šminke!

error: Content is protected !!