Dodajte vodu u šminku – Promenite je

By  |  0 Comments

Nekada je samo malo vode ono što vam je potrebno. Dodajte je svoj omiljenoj šminki i nastaće sasvim novi fantastičan bjuti proizvod. Dugotrajniji i svežiji i izgled sa šminkom koju već imate. Ovo su načini.

Voda + šminka = ?

  • Nakvasite četkicu za nanošenje ajlajnera i umočite je u senku za oči u prahu. Eto postojanog ajlajnera u vašoj omiljenoj boji.
  • Ako ste previše matirali lice puderom u prahu, prsnite malo vode na njega. Potrebna vam je bočica sa raspršivačem. Prsnite sa 30-ak cm. Momentalno ćete osvežiti lice i vratiti mu prirodniji izgled.
  • Dodajte vodu u senku za oči. Biće mnogo pigmentisanija. Vodu dodajte polako i svega par kapi. Senka će biti postojanija i intenzivnije boje.
  • Podlogu i tečni puder nanesite vlažnim sunđerom. U letnjim mesecima kada vas puder opterećije, a ipak vam je potreban, ovaj savet je jako koristan. Neki od profesionalnih šminkera i inače ovako nanose puder, da bi postigli prirodniji izgled tena. Sunđer pokvasite vodom, pa ga onda par puta iscedite. Sunđer treba da bude vlažan, ne mokar. Podlogu nanesite na nadlanicu i sunđerom prenesite na lice. Primetićete razliku.

Malo vode u vašoj svakodnevnoj šminki napraviće razliku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!