5 suptilnih načina da dodate šljokice u novogodišnji outfit

novogodišnji outfit

Uđite u Novu godinu sa šljokicama, ali bez izgleda disko-kugle! Ovo se čini nekada kao nemoguća misija, ali ukoliko preferirate suptilniji izgled, biće vam teško da uklopite outfit sa nekim šljokičastim komadom. Na sreću, tu su naši saveti, koji će vam pomoći da dodate malo “bling-bling” efekta u vašu novogodišnju kombinaciju!

Suptilno dodajte šljokice u praznični outifit

#1: Šljokičaste hulahopke

Pokažite noge i istovremeno ih ugrejte tako što ćete ispod haljine nositi par šimerastih hulahopki sa srebrnim nitima. One daju neočekivani i suptilni dodir štrasa, a ujedno privlače pažnju na pravi deo tela. Dobro odabrane šimeraste hulahopke će učiniti da izgledate stylish, a ujedno će vam biti i toplo!

#2: Viseće luster-minđuše

Prelepi par luster-minđuša će odmah “podići” svaki outfit. Bilo da se odluočite za jednostavne minđuše oblika suze ili zanimljivi kristalni dizajn, sigurno ćete ostaviti sjajan utisak. Ove minđuše privlače svu pažnju na sebe, zato pripazite da ne preterate sa ostatkom nakita.

#3: Cipele sa šljokicama

Probudite svoju unutrašnju Doroti, uz par šljokičastih cipela koje će izmamiti komplimente tokom cele noći. Pronađite metalik par cipela sa stupilnim sjajem ili nabavite cipele posute šljokicama od pete do vrha za dramatičan efekat! Ostatak outfita mora biti sveden, ako želite suptilniji efekat glitera.

Povezano: 6 make-up trikova za glamuroznu novogodišnju šminku

#4: Torbica sa šljokicama

Moraćete negde da odložite telefon, zato ga ubacite u glamuroznu šljokičastu tašnicu koje će učiniti da se ceo vaš outfit istakne. Neka ostatak kombinacije bude sveden, a torbica će reći svoje. Za malo jači efekat glitera, ukombinujte cipele i tašnu u istom tonu.

#5: Gliter make-up

Ako ne volite šljokičaste aksesoare, ali želite da date vaš doprinos novogodišnjem sjaju, naoružajte se gliter šminkom! Neka vaši kapci zasijaju u novogodišnjoj noći, uz pomoć šljokica i baze na koju ćete ih zalepiti. Ako preferirate šljokice na usnama, pogledajte OVAJ predlog. Za vrlo suptilne dame predlažemo liniju šljokičastog ajlajnera koja će privući svu pažnju!

Povezano: Praznična šminka – TOP saveti za nošenje glitera na očima

Pročitajte još i: 3 predloga za novogodišnji outfit iz vašeg ormana

error: Content is protected !!