Kako da izgledate savršeno sa što manje truda i vremena

By  |  0 Comments

Ako izbegavate da provodite suviše vremena u kozmetičkim i frizerskim salonima jer volite svedeniji, ali jednako efektan izgled ili želite da odložite šminku sa strane i pustite da vaša prirodna lepota dođe do izražaja, ovo je pravi tekst za vas.

Minimalan trud i vreme, ali pravilno primenjeni beauty trikovi napraviće razliku, ali dodatno pridoneti prirodnijem i zavodljivijem izgledu.

Saveti za prirodniji, a zavodljiviji izgled

Bubuljice nestaju preko noći

U borbi sa bubuljicama odlično pomaže (bela, nikako gel) pasta za zube jer sadrži triklosan i fluor, koji deluju na kožu kao antiseptik. Pre odlaska u krevet, namažite sa malo paste za zube svaku bubuljicu posebno. Ujutro se umijte mlakom vodom i nanesite hidratantnu, potpuno nemasnu kremu za lice.

Tajna je u savršenoj frizuri

Konsultujte se sa vašim frizerom, posebno ako ga godinama posećujete i poznaje strukturu vaše kose, koja frizura odgovara vašem obliku lica. Takođe, neka vas frizer upozna sa frizurama koje ne zahtevaju puno vremena prilikom oblikovanja i koju možete oblikovati sami kod kuće.

Usne u centru pažnje

Minimalizam se isplati i ostaće u trendu zauvek, kao i jarke usne. Dovoljno je da nanesete drečavu boju karmina na usne da biste privukli pažnju gde god da se nađete. Danas postoje i balzami za usne koji ostavljaju vidljiv, odvažan trag na usnama te je efekat podjednako očaravajući.

Frizura za 5 minuta, a uvek IN

Konjski rep je najpopularnija, a ujedno i frizura koja ne zahteva previše vremena za oblikovanje. Iako postoje mnogobrojne varijante ovog načina oblikovanja kose, niski konjski rep je podsetnik da je ponekad jednostavnost najbolje oružje. Skupite svu kosu sa prednje strane, svežite je kod potiljka i dodatno ulepšajte jednostavnost niskog konjskog repa aksesoarom za kosu.

Trepavice bez maskare, ali duge i guste

Preskočite nanošenje maskare, ali trepavice obavezno uvijte da biste oči vizuelno učinili većim, pogled otvorenijim, a trepavice dužim i gušćim. Prislonite uvijač za trepavice na oko, pritisnite i držite uvijač zatvorenim nekoliko sekundi.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!