6 modela kupaćih kostima koji će se nositi ovog leta!

By  |  0 Comments

Prošlogodišnji trendovi kupaćih kostima su bili raznovrsni: većni printovi, karneri, isečeni jednodelni kupaći itd. Dok ovi trendovi ne idu nikuda, pojavili su se neki novi, koji su isto tako zanimljivi i super-trendy: od gornjeg dela poput korseta i čipke, pa to onih sa trakama koje vezuju oko struka. Ovi trendovi veoma laskaju figuri tela, posebno sa kupaćim kostimima koji su inspirisani visoko sečenim donjim delovima iz serije “Čuvari plaže”.

Ovo su trendovi kupaćih kostima za leto 2019!

#1: U stilu korseta

Pertlanje napred u stilu korseta je u trendu već nekoliko godina, a tek se ove sezone preneo i na opremu za kupanje! Veoma sexy stil, sa pertlanjem na gornjem i donjem delu kao i isečenim detaljima, ovi dvodelni bikiniji kapitalizuju ovogodišnji HOT trend kupaćih kostima!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели La Princes Boutique (@laprincesboutique) дана


#2: Jednodelni kupaći sa trakama za vezivanje

Silueta koja je naglašena trakama za vezivanje oko struka nikada ne izlazi iz mode, ali ove sezone je dostigla vrh svoje popularnosti. Od tankih traka, pa sve to damskih pojasa koji se vezuju, motiv vezivanja traka oko pojasa ćemo viđati ovog leta, na poznatim ličnostima ali i pored bazena i u letovalištima.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Baiia Sustainable Swim (@baiia_label) дана

#3: Pruge

Za one koji preferiraju atletske modele, bez puno razmišljanja, klasični prugasti dezeni će biti hit ove godine. Iako pruge nose nose nezahvalnu reputaciju da ne stoje dobro, ovi stilovi pokazuju da je klasični print veoma stylish! Dobra stvar je da prugasti gornji deo možete kombinovati sa jednobojnim donjim delom i razbiti preterani print pruga!

Povezano: Produžite vek trajanja omiljenog kupaćeg kostima!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели The Fashion Ladie ?? (@thefashionladie) дана

#4: Nabrani materijali

Nabrani i rebrasti materijali sa gumom na kraju su dobili svoj trenutak u poslednjoj četrtini prošle godine. Sada, ovi super udobni i rastegljivi materijli su očarali dizajnere kupaćih kostima, sa ovim vintage-inspirisanim modelima. Zanimljiv podatak je da su ovi modeli među najprodavanijim kategorijama na sajtovima za prodaju kupaće opreme!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели eurecah (@eurecah) дана

#5: Visoko izrezani donji delovi

Omaž Pameli Anderson i kultnoj seriji “Čuvari plaže” – tako bi se mogao opisati povratak modela 80-ih godina. Visoko izrezani donji delovi čine noge vizuelno dužima, ali iznenađujuće nosivim. Kombacija seksepila i atleticizma – ovi modeli su klasik koji sigurno nikada neće proći!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Josette O’Sullivan (@msjosullivan) дана

#6: Gornji delovi inspirisani grudnjacima

Žice i jasno konstruisane korpice su glavni motiv ovog trenda kupaćih kostima koji je inspirisan donjim vešom. Gornji deo ovih kostima je idealan za žene sa bujnijim poprsjem, jer pruža potpuru i sigurnosti, bez previše “basic” ili “bedroom” izgleda!

Pročitajte još i: Kako da odaberete pravi kupaći prema tipu svoje građe?


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Bikini Lush (@bikinilush) дана

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!