Modni aksesoari u trendu za zimu 2020: Naših top 6

modni aksesoari

Svileni šalovi, minđuše sa biserima i zmijski print – ovo su samo neki od trendova za zimske aksesoare koje smo mogli videti na raznim revijama. Ukoliko pratite modu, ali ipak ne želite da investirate u celokupan nov garderober (što vam i ne savetujemo), osvežite stil ovim trendy aksesoarima, koji će zaokružiti vašu modnu priču ove zimske sezone!

Aksesoari za zimu 2019: Šta je u trendu?

#1: Tašna sa zmijskim printom

Ove zime možemo videti mnoštvo animal printova, ali nijedan nije aktuelan kao zmijski! Prema istraživanjima Pinteresta, porast pretrage za pojam “snake print” je porastao preko 650% u poslednjih 6 meseci – to je, složićete se, mnogo ljudi koji traže kako da ukombinuju zmijski print ove zime! Dakle, mi vam savetujemo da nabavite kaiš, tašnu ili čizme sa ovim printom.

#2: Tanki svileni šal

Ove zime, ukoliko niste preterano zimogrožljive, savetujemo vam da nabavite jedan od must-have komada za trendy zimu – svileni šal. Oni su višenamenski: mogu se nosioti kao kaiš, oko vrata, oko glave, kao aksesoar za tašnu i na još mnogo načina. Zato dodajte damsku notu vašoj odevnoj kombinaciji i ponesite odabrati svileni šal!

Povezano: Savladajte i vi – 25 trendy načina da vežete ešarpu!

#3: Zlatne alke sa biserom

Prošle jeseni i zime, svugde smo mogli videti minđuše sa kornjačama. Ove zime, u trendu su zlatne alke sa biserom! Već smo videli porast interesovanja za biserne aksesoare (šnalice, rajfove), tako da ni ni čudo što su ove minđuše hit! Veoma minimalističke – sastojke se samo od zlatne alke i bisera koji visi sa njih, veoma su nežne i ženstvene.

#4: Jumbo plišan rajf za kosu

Ljubiteljke rajfova za kosu – sada je vaša sezona! Svake sezone je aktuelan drugačiji trend što se tiče aksesoara za kosu, tako da ove zime imamo nešto novo – jumbo plišani rajf za kosu! Ovaj aksesoar deluje vrlo otmeno i božićno u vašoj kosi, a možete ga nabaviti u više boja, kako biste ga uklapali sa outfitom. Mi glasamo da ga nabavite u crnoj, bordo i tamno zelenoj nijansi, ako ste brineta, ili u smeđoj ili ljubičastoj boji ako ste plaviša.

#5: Čizme do kolena

Neko vreme, glavna jesenja i zimska obuća su bile gležnjače (“ankle boots”), ali ove se njihov viši rođak vraća na modnu pozornicu: pozdravite povratak čizama do kolena! Uparite ih sa zimskom midi suknjom na faltice ili ušuškajte farmerke u njih, za topli i stajliš izgled.

#6: Šeširi inspirisani divljim Zapadom

Tokom poslednja tri meseca mogli smo primetiti porast interesovanja za kaubojskim šeširima! Prošle godine, vidjali smo više čizama i kaiševa inspirisani divljim Zapadom – e pa taj trend se nastavlja, i to sa šeširima! Odaberite šešir u nekoj tammijoj prigušenoj nijansi za savršnu modnu zimu!

Pročitajte još i: 5 najvećih hair-color trendova za zimu 2019/.

error: Content is protected !!