Puter-žuta je najnoviji modni trend za proleće 2024. i evo kako da ga nosite

bright yellow
Instagram/Printscreen

Nije tajna da je žuta – boja koja izaziva podele. Moć koja trenutno podiže raspoloženje ove nijanse može se pripisati podsećanju na sunce, cveće, nasmejana lica i pozitivnost. Ipak, mnogi se ne slažu oko boje, sa dubljim i svetlijim nijansama žute koji su nekima previše smeli, dok drugi smatraju da su svetlije nijanse boje praktično neprimetne. U kom god timu da igrate, žuta je apsolutna opcija kada je u pitanju prolećno prelazno odevanje zbog svoje pastelne i cvetne pripadnosti. I ove godine dodajemo zdravu dozu žutog putera u našu garderobu.

Puter-žuta kao svetski modni trend

Različiti putevi od Pariza do Njujorka do Kopenhagena mogu potvrditi da malo putera sve čini boljim, sa kolekcijama Sandi Liang, JV Anderson, Burberri i Bevza koje oduševljavaju publiku širom sveta — a sada i vas. Za neutralne ljubitelje – i one koji se rado sećaju viralnog preliva Harling Ros Antona sa „štapićem putera“ oko 2018. – puter je nova zamena za bež i krem, a nijansa je slična vašoj omiljenoj beloj majici. Za one koji kažu hrabro, puter igra komplementarnu ulogu u dizajniranju odeće, omogućavajući sjajne boje glavnim ulogama. Niste uvereni?

View this post on Instagram

A post shared by Nazlı (@outfitsbynazli)

Za posao

Uprkos vibracijama koje vreme možda odaje, leto je još uvek daleko, što znači da će većina nas provesti proleće potpuno sedeći za svojim stolovima. Ali ne brinite – veoma je jednostavno uneti toplinu u zatvoreno sa radnom odećom. Tamnija verzija puter-žute se neprimetno uklapa u vašu postojeću radnu garderobu bez mnogo razmišljanja.

Za trening

Iako ne preporučujemo kombinovanje putera sa vašim treningom u realnom životu, mislimo da biste trebali razmisliti o tome da nosite boju tokom sledećeg znojenja. Na kraju krajeva, šta može biti motivišuće od toga da ugledate veselu odeću na zgodnoj devojcu ili tokom vašeg pilatesa? Da biste razbili boju (i zadržali prolećne vibracije), uparite ih sa vibrantnim parom patika.

Za branč sa prijateljima

Proleće je vreme da izbacite te mini haljine, ali ponekad je još uvek malo prehladno. U tom slučaju, izvucite midi-kao ovu lanenu haljinu sa puf rukavima iz Reformation-a na puteru. Uparite ga sa sandalama sa plutom (poznatim kao jedan od najvećih trendova cipela 2024.) i spremni ste za branč vikend.

Za dejt

Coquette estetika ne vodi nikuda – a puter žuta slučajno spada u njenu slatku, pastelnu paletu boja. Oslonite se na svoju žensku stranu za veče sastanka uz ovu romantičnu mini haljinu sa volanima sa rozetom koja se nalazi iza. Za hladnije večeri (i da biste dodali oštrinu), nanesite veliku moto jaknu na vrh a la Hailey Bieber.

Za letovanje

Iako nije baš vreme da izbacite celu kolekciju za plivanje, možda će vam trebati nekoliko novih opcija odeće za prolećni raspust. Bez obzira da li idete na more ili na jezero, sigurno ćete se ubaciti u ovaj puter žuti jednodelni kupaći. Uparite ga sa velikim dugmadima i anatomskim papučama za plažu da biste održali izgled cool, udoban i ležeran.

Pročitajte još i – 6 stilova pantalona koje će biti IN u 2024.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!