Kupujte pametno: Tašne u ovih 6 boja idu uz svaki outfit!

tašne
Instagram/Printscreen

Tašna je zapravo jedan od komada iz našeg garderobera koji se najviše nosi! Ako ste primetili, košulje, pantalone, haljine, cipele menjate na dnevnoj ili nedeljnoj bazi, a što se tiče tašni, u stanju smo da jednu istu nosimo nedeljama. Zato tašne moraju biti prilagodljive i uklopive sa mnogo komada u našem garderoberu, kako bi bile vredne tog novca. Ukoliko iz ovog razloga i vi kupujete samo crne ili krem tašne – otkrivamo vam da se i ovih 6 boja savršeno uklapaju uz svaki outfit!

6 nijansi tašni koje idu uz sve

#1: Bordo tašna

Možda će vas iznenaditi naš izbor – klasična crvena tašna je često prejaka i odskače od boja poput sive, bež i bele. Ali, ukoliko odaberete tašnu u dubokoj boji vina, moći ćete je uklopiti uz skoro sve!

#2: Tašna u boji peska (Sand)

Ova prirodna nijansa se odlično slaže uz različite tonove iz spektra boja: od teget i kaki, pa do ljubičaste i crvene. Tašnu u ovoj nijansi vredi imati u kolekciji, jer je možete nositi i u proleće, leto, jesen i zimu.

View this post on Instagram

A post shared by ☆𝕸 𝖆 𝖗 𝖎 𝖆☆E S♡E N♧𝓵𝓾𝔃𝓷𝓮𝓼𝓽𝔂𝓵𝓮 (@luznestyle)

#3: Šumski zelena tašna

Svetlo zelene torbe su svuda, ali ipak nisu nosive uz sve. Dok su tašne u tamnoj, šumski zelenoj boji, vredne da se nađu u vašoj kolekciji. Tamno zelena boja se slaže uz gotovo svaku drugu boju. Čak je možete nositi i uz crvene komade garderobe, kao jarki kontrast. Ne oklevajte da nabavite dobar model u ovoj boji.

#4: Tašna u boji terakote

Iako je tašna u nijansi mandarine odličan konrast za leto – ne vredi ulagati u modele u ovoj boji. Umesto toga, probajte prigušenu nijansu terakote, sa podtonovima rđe, koja daje isti efekat kao gorepomenuti model. Ova nijansa je klasična i lako se kombinuje, posebno ako nosite tople zemljane tonove garderobe.

#5: Nebo plava tašna

Svetlo plave tašne su zapravo vrlo potcenjeni modeli, barem što se tiče njihove uklopivosti. Ovaj model je idealan za proleće i leto, kada svi nosimo svetlije nijanse garderobe. Bež, bela, teget, smeđa, crna, bela – uz sve ove tonove opušteno možete poneti tašnu u nebo plavoj nijansi.

#6: Bela tašna

Ako tražite tašnu koja 100% ide uz sve, zaista bi trebalo da razmotrite one u beloj boji. Baš kao par svežih belih patika, bela tašna može izdići svaki outfit, a suvišno je pomenuti da se slaže uz sve!

Pročitajte još i: 7 zlatnih pravila za uklapanje tašni sa cipelama

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!