Trik za maksimalno uvijene trepavice

By  |  0 Comments

Ukoliko vam pri pokušaju da uvijete trepavice koristeći uvijač koji je specijalno namenjen za to, to ipak nije polazilo za rukom ili ukoliko jednostavno niste bili maksimalno zadovoljni efektom uvijanja trepavica, ne brinite jer ćemo vam pomoći. Kroz sadržaj ovog teksta, podelićemo sa vama savet kako da uvijač za trepavice upotrebite tako da dobijete maksimalno efektne i savršeno uvijene trepavice.


Šta vam je potrebno za savršeno uvijanje trepavica?

Za savršeno uvijanje trepavica, potrebno vam je:

– Uvijač za trepavice
– Fen.

uvijac za trepavice

Kako da izaberete pravi fen za kosu?

Način uvijanja trepavica:

Uključite fen i njime zagrejte uvijač za trepavice (onaj deo uvijača kojim uvijate trepavice). Zagrevanje treba da traje oko desetak sekundi, odnosno toliko koliko je potrebno da uvijač na dodir postane topao, ali ne i vreo, jer bi u tom slučaju mogao da vas izgori prilikom uvijanja trepavica.

Savršene trepavice u par koraka.

Kada ste zagrejali uvijač, dok je još uvek topao, na uobičajen način, kao i svaki put do sada uvijajte trepavice i to tako što ćete nekoliko minuta zadržati pod pritiskom uvijača i pustiti tek kada se uvijač ohladi.

Nakon što ste uvili trepavice jednog oka, ponovite na identičan način čitav postupak kako bi ste uvili i trepavice drugog oka. Primetićete da su vam trepavice nakon što ste ih na ovaj način uvili, savršeno uvijene i maksimalno efektne i sigurno ćete ovaj način uvijanja ponavljati svaki put kada je to potrebno.

uvijene trepavice

Zašto se na ovaj način trepavice bolje uvijaju?

Odgovor na ovo pitanje je jednostavan. Toplota ima takav uticaj na trepavice da pospešuje uvijanje trepavica i duže zadržavanje željenog oblika.

Kako da uvijete TREPAVICE uz pomoć KAŠIKE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!