Vazelin za jače i gušće trepavice

Trepavice su okvir očiju, naglašavaju pogled i čine nas lepšim. Svaka žena želi jače i gušće trepavice. Uprkos što postoje i maskare, i lažne trepavice, i svakojaki proizvodi za negu trepavica, zašto se zadovoljiti sa privremenim zanosnim trepavicama kada je vazelin najbolji stari, dobri trik za jače i gušće trepavice.

Vazelin vlaži koren trepavica i smanjuje šanse da ispadnu, što znači da imaju veću mogućnost za rast. Ukoliko su vam trepavice suve ili lomljive od stalne ili nepravilne upotrebe maskare, vazelin će ih hidrirati i definisati.

Vazelin je neverovatan proizvod za negu kože te svaka devojka treba da ga ima u svojoj torbi. Pored toga što hidrira suve i krute trepavice i pomaže da izgledaju duže, deblje i jače, njegova hidratantna svojstva čine kožu oko kapka glatkom i gipkom.

Kako da koristite vazelin za trepavice

Najbolji način da postignete jače i gušće trepavice primenom vazelina je da koristite čisti štapić od maskare kako biste laganim tapkanjem primenili tanji sloj vazelina direktno na vaše trepavice. Kažiprstom blago utrljajte dužinu i krajeve vaših trepavica, ali pazite da vazelin ne dospe u oči jer može izazvati nelagodnost i iritaciju. Ujutro ga isperite toplom vodom.

Takođe, možete koristiti vazelin sa ili umesto maskare. Ako vam se ne sviđa izgled ili osećaj težine nakon apliciranja maskare, vazelin će dati trepavicama prirodan, svež izgled. Takođe, čini šminku postojanom tokom celog dana, pa ako i dalje mislite da vam je potrebna maskara da bi stvorili efekat punijih trepavica, možete primeniti vazelin kao osnovni sloj, a zatim naneti sloj ili dva maskare preko vrha trepavica.

Važna napomena: kada koristite vazelin za jače i gušće trepavice, temeljno ga uklonite pošto vazelin ima masnu teksturu te možete završiti začepljenjem pora na području oko očiju.

Povezano: Vazelin kao sastavni deo beauty rutine!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!