Šta muškarce odbija kod žena?

By  |  4 Comments

Složićete se da svako od nas ima drugačiji ukus i da nas odbijaju različite stvari. Činjenica je da postoje određeni faktori zbog kojih muškarci doslovno na prvi pogled beže od žena, dok mi živimo u ubeđenju da ih upravo tim stvarima privlačimo i osvajamo. Evo šta je to čega se muškarci užasavaju i što im sigurno dug period ostane u pamćenju kada nas ugledaju i kasnije upoznaju.

Višeslojna i prenapadna šminka

Svaka od nas je spremna da provede sate razmišljajući kako da iskombinuje boje. Isto toliko da isprobava šminku ispred ogledala kako bi izgledala što lepše, zavodljivije, ubeđujući sebe da je ,,što više, to bolje“. Činjenica je da većina muškaraca u prvi mah primeti da li ste nesigurna žena koja se krije iza višeslojnog pudera, maskare, nekoliko boja senki i veoma napadnog karmina. Žena koja ne veruje sebi, a pogotovo nije spremna da se prepusti njemu. Ili ste samouverena žena koja zna šta hoće, sa umerenom i što prirodnijom šminkom, poput prirodne boje usana, malo rumenila i maskare. Same zaključite šta je privlačnije!

Previše slobodna i otvorena garderoba

Treba razlikovati ženstveno i previše opušteno oblačenje. Vodimo se time da što više kože pokažemo, to ćemo više muškaraca privući i tu nastaje greška. Jer ukoliko sledimo tu grešku, nećemo biti shvaćene ozbiljno i možemo biti vrlo lako odbačene. Umereno pokazivanje kože može u većini situacija zadržati muškarca. Lepše je videti elegantno i pristojno obučenu ženu na štiklama u crnoj haljinici tik iznad kolena bez deklotea, nego neumesni minić sa prevelikim dekolteom i vrtoglavim potpeticama, zar ne?

Nedolično ponašanje

Svakako da ni mi same ne volimo nepristojne žene, a pogotovo ne muškarci. Budite sigurne da će psovanje, preglasno smejanje, nekontrolisana mimika, konstantno hvalisanje, nedozvoljavanje da on dođe do reči, kao i nepokazivanje minimalne zainteresovanosti da saznate nešto o njemu, naterati muškarca da u potpunosti promeni mišljenje o vama. Ono što će ga zasigurno oterati zauvek, kao dodatak na sve ovo, je priča o bivšim ljubavima, koje se svakako njega ne tiču, niti su bitne za vaš budući odnos.

Zapostavljanje higijene

Nešto najgore što žena sebi može dozvoliti jeste da ne brine o sebi. Žuti zubi, suva koža, neprijatan miris, prljavi nokti, neuredna i masna kosa su jedni od mnogih znakova da žena zapostavlja osnovnu higijenu. Verovale ili ne, muškarac sve to primeti. Smatrajući da to puno govori o mnogim njenim osobinama i automatski, sve interesovanje koje je postojalo sa njegove strane, se gasi. Bez obzira na to koliko ste se zavodljivo obukle, pristojno ponašale i koliko ste ga zasmejavale.

 

Dopada ti se ovaj tekst? Lajkuj ga i podeli svojim prijateljima 🙂

4 Comments

 1. Pingback: Neki od najboljih treninga za žene | Lepotica.rs

 2. Pingback: Zašto je moja plava kosa žuta? | Kosa | Farbanje | Plava kosa | Lepotica.rs

 3. Pravopis

  17.03.2014. at 22:14

  Imenice se pisu zajedno sa negacijom – nedozvoljavanje, nepokazivanje.

  • GospodjicaJ

   17.03.2014. at 22:40

   Postovana,

   Tako je u pravu ste, kao i kod prideva, u cemu nije bilo gresaka. Promaklo nam je u revidiranju teksta autora. Hvala sto ste nam skrenuli paznju 🙂

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!