5 trikova sa dezodoransom kao rešenje za letnje probleme

dezodorans

Dame, budimo realne – znojenje se dešava. A kada temperature počnu da rastu i ta vrelina je tu da ostane, pronašli smo najbolje načine da se pripremite sa dezodoransom. Evo pet trikova sa dezodoransom koji će vam pomoći da pobedite vrućinu ovog leta!

Ovo su najbolji trikovi sa dezodoransom za leto

1. Minimizirajte žuljeve

Nanesite prozirni dezodorans na stopala pre nego što ih ubacite u novi par letnjih cipela. To će u velikoj meri pomoći u sprečavanju pojave plikova. Idite na najčešća mesta poput zadnjeg dela pete i malog prsta. Vaše noge će vam biti zahvalne!

2. Učinite vežbanje na otvorenom podnošljivijim

Dezodorans u spreju je vaš prijatelj. Kad god planirate da se znojite (posebno na otvorenom), koristite sprej protiv znojenja pored vašeg redovnog dezodoransa. Nanesite na područja gdje se najviše znojite. Ispod ruku, u dekolteu (da, rekli smo), između nogu itd.

Povezano – 6 alternativa dezodoransu za svež miris tokom celog dana

dezodorans

3. Sprečiti trenje butina

Genijalna Ejmi Šumer podelila je način da spreči trljanje pre nego što izađe na crveni tepih Met Gala. Utrljala je dezodorans na butine kako bi zaštitila noge od znoja.

4. Održite znojenja pazuha na minimumu

Očigledno, svi mi redovno stavljamo pazuhe dezodoransom, ali morate zapamtiti da to radite svaki dan tokom narednih meseci. To će pomoći da se znoj ispod pazuha svede na minimum. Ako vaša redovna antiperspirantna rutina nije dovoljno jaka, možete je pojačati i odlučiti se za nešto sa kliničkom snagom.

5. Suptilno sprečite znojenje puderom za telo

Ako ne želite da namažete dezodorans po celom telu (jer ko to radi?), možete koristiti bebi ili body puder da sebi pružite malo dodatne zaštite od znoja na mestima gde možda ne želite da nanesete tradicionalni dezodorans u stiku. Lagano nanošenje praha iza vrata, niz leđa i donji deo stopala može uveliko pomoći da izgledate hladno, čak i kada osećate vrućinu.

Pročitajte još i – 7 trikova koji će produžiti efekat vašeg dezodoransa preko leta

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!