DETOX kupka za stopala koja daje efekat profesionalnog pedikira

detox kupka za stopala

Posle dugog perioda boravka u kući, svima je potreban detox: tela, uma, kože, stopala… Ako i dalje niste krenuli u kozmetičke salone, a sezona sandala se opasno približava, predlažemo vam da same kod kuće smućkajte ovu detox kupku za stopala! Većinu sastojaka sigurno imate u kući, a samim tim je ova kupka jeftina i pristupačna, a efekti su ravni onima u kozmetičkom salonu posle pedikira! U nastavku vam donosimo recept za DETOX kupku za stopala, koja će vašu kožu učiniti mekom, nežnom i glatkom!

Podmladite kožu stopala, uklonite zadebljanja i oštećenja, rešite se upornih zanoktica – sve to uz “uradi sama” DETOX kupku za stopala!

DETOX kupka za stopala – recept

Šta vam je potrebno za kupku:

  • plastični lavor
  • vruća voda
  • 1 šolje gorke (Epsom) soli
  • 15 kapi eteričnog ulja čajevca
  • 1 šolja jabukovog sirćeta

Priprema kupke:

Dodajte sve sastojke u lavor sa vrućom vodom, i dobro preomšajte da se so rastopi. Potopite stopala na 20 minuta i nakon tog vremena, prionite na mini pedikir: isturpijajte staru kožu i zadebljanja jačom turpijom, a drvenim štapićem potisnite zanoktice.

Povezano: Zašto treba da primenjujete kupke sa gorkom soli?

kupka za stopala

Efekat DETOX kupke za stopala

Primetićete da se višak stare kože skida vrlo lako, a sve to je zahvaljujući dejstvu AHA kiselina iz jabukogovog sirćeta. Ono je izvršilo blagi hemijski piling, i uklonilo mrtve ćelije kože.

Eterično ulje čajevca deluje antibakterijski i protiv neprijatnih mirisa. Gorka so je poznata po detoksikujućem dejstvu, jer izvlači toksine iz kože.

Posle ovog kućnog tretmana, osećaćete se relaksirano i sveže, a vaša stopala kao posle profesionalnog pedikir tretmana.

Mi vam predlažemo NSP Piling kremu za stopala, nezaobilazni proizvod za glatku kožu!

Da li ćete isprobati ovu DETOX kupku za stopala?

Pročitajte još i: Foot SOS – Kako da sredite stopala pred letnju sezonu?

error: Content is protected !!