Luksuz arganovog ulja sada i za telo: Upoznajte MoroccanOil Body novitete!

moroccanoil body noviteti

Omiljeni brend u Lepotica Beauty Shop-u je definitivno – MoroccanOil! Zato će vas sigurno obradovati vest da je MoroccanOil lansirao novitete u BODY kolekciji, za negu tela. Raskošne formule sa uljem argana i prepoznatljivi miris čine srž ove kolekcije. Dostupni su Body Souffle, Body Butter, gel za tuširanje u 5 mirisnih nota, kao i tečni sapun za ruke. Kao i u svim Moroccanoil proizvodima, arganovo ulje sastavni je deo formule i ovih noviteta, a sva tri kreirana su za bogatu hidrataciju kože nakon leta, i to bez parabena i mineralnih ulja. U nastavku saznajte više o ovim novitetima – možete ih već danas poručiti u Lepotica Beauty Shopu!

MoroccanOil BODY noviteti

Gel za tuširanje kao prvi korak body rituala

Svaki ritual nege tela započinje čišćenjem – tu je novi MoroccanOil Shower gel koji dolazi u 5 mirisnih nota! Njegova bogata i gusta tekstura, uz koncentrovanu formulu obezbeđuje čišćenje kože, bez isušivanja. Ovaj luksuzni gel, poput tečnog zlata, hidrira kožu i revitalizuje je. Ključni sastojci za produženu negu, čak i nakon tuširanja su: arganovo ulje, bogati vitaminom E, esencijalnim masnim kiselinama i antioksidantima, shea puter i glicerin. Gel za tuširanje NE sadrži parabene, fosfate, niti sulfate. Poruči OVDE.

Cena: 2500 RSD / 250 ml.

moroccanoil body noviteti

Body Souffle – nežan poput oblaka

Radi se o umućenoj hidratantnoj kremi za telo, vazdušaste teksture poput oblaka. Koža tela je brzo upija, a rezultat je dnevna hidratacija i svilenkast osećaj na koži. Kao i u celoj MoroccanOil BODY liniji, i ovde je arganovo ulje ključan sastojak, a pored njega, tu su i ulja avokada, makadamije i hidratantni skvalan. Ovaj aktivni sastojak zaglađuje kožu, ojačava njenu barijeru, bez osećaja težine i mašćenja. Body Souffle je savršen za rehidrataciju kože posle sezone godišnjih odmora i letovanja! Najbolje od svega je što dolazi u luksuznoj teglici u mutnog stakla, koju možete reciklirati i koristiti za druge namene, kada potrošite proizvod. Poruči OVDE.

Cena: 4800 RSD / 200 ml.

moroccanoil body noviteti

Body Butter – raskošna dubinska nega

Za sve ljubiteljke nešto “jače” nege kože, pravi izbor je MoroccanOil BODY Butter za telo. Radi se o bogato koncentrovanoj, i brzoupijajućoj hidratatnoj kremi za intenzivnu hidrataciju i omekšavanje suve kože. Ima raskošnu, puterastu teksturu, koja dubinski hrani kožu, ali ne ostavlja masni i lepljivi film. Formulisana je sa mešavinom arganovog ulja, kakao, mango i shea putera. I Souffle i Butter su prepoznaljivi po kultnom MoroccanOil mirisu, koji se zasniva na notama začinskog ambera i slatkih cvetnih nota. Pored svih navedenih sastojaka, Body Butter sadrži i hijaluronsku kiselinu – koja deluje kao prirodni humektans (privlači vodu)! Poruči OVDE.

Cena: 4800 RSD / 250 ml.

moroccanoil body noviteti

Tečni sapun – raskošan ritual pranja ruku

Tečni sapun ne mora više biti asocijacija na isušene i izmučene ruke (setimo se pandemije!). Sada, MoroccanOil donosi raskošnu teksturu tečnog sapuna, poput tečnog zlata, bez sulfata, koji isušuju kožu. Sadri arganovo ulje, koje hidriria, hijaluronsku kiselinu, koja vezuje do 1000 puta više vode za sebe, i glicerin. MoroccanOil tečni sapun dolazi za sada samo u originalnoj, prepoznatljivoj mirisnoj noti, a daje raskošnu penu. Poruči OVDE.

Cena: 2500 RSD / 360 ml.

moroccanoil body noviteti

Uskoro nas očekuje ostatak noviteta

Ostatak BODY linije uključuje serum za telo i ulja za negu tela, koja su dostupna od ranije. Na jesen nas očekuju i noviteti u vidu losiona za telo, pilinga za telo i kreme za ruke. Ko je uzbuđen?

Sve MoroccanOil BODY proizvode možete naći u Lepotica Beauty Shop-u!

error: Content is protected !!