3 pića za brže mršavljenje

pića za mršavljenje

Iako mnogi, koji žele da smršaju, dan započinju čašom (mlake) vode pomešanom sa sokom od limuna, postoje i efikasnije alternative zahvaljujući kojima se, u kombinaiji sa zdravim načinom života (pravilna ishrana i povremeno vežbanje), kilogrami naprosto tope sami. Za lakše i brže mršavljenje probajte neko od ova 3 pića.

S obzirom da upitan sadržaj kupovnih voćnih sokova, gaziranih pića i energetskih napitaka može sabotirati vaš plan mršavljenja, odlučite se da pijete sledeća 3 pića koja će vam provereno pomoći da ubrzate proces eliminisanja suvišnih kilograma.

Uz ova pića mršavljenje je lako!

Zeleni čaj

Osim što ćete očistiti organizam od toksina, konzumiranjem zelenog čaja, pre fizičke aktivnosti, stimulisaćete sagorevanje viška kalorija, posebno sala na struku i stomaku. Počnite dan sa hladnom šoljom zelenog čaja kako biste pokrenuli vaš metabolizam, ali i jeli manje za doručak. Tokom dana bi bilo najbolje da popijete 3 do 5 šolja zelenog čaja, bez nekog posebnog držanja dijete.

kafa za mršavljenje
Pogledajte i kako da napravite kafu koja podstiče mršavljenje!

Kafa

Ne zovu kafu bez razloga prirodni energetski napitak – 2 do 3 šolje kafe pre vežbanja, i svakako posle obroka, mogu povećati fizičku izdržljivost i ubrzati skidanje masnih naslaga u telu. Važno je da pijete crnu kafu bez mleka, šlaga ili šećera (možete je zasladiti sa malo stevije ili meda).

Voda

Hladna (izvorska ili mineralna) voda je prava antikalorijska bomba koja podstiče telo da brže sagoreva kalorije. Ako dnevno popijete najmanje litar i po vode nećete osećati glad, ubrzaćete metabolizam, a i smanjićete unos kalorija u organizam. Takođe, koža će vam biti hidrirana i izgledati sveže i mlađe.

Povezano: Zdrav napitak za mršavljenje – Limunada od zelenog čaja!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!