Topi kilograme BEZ dijete ili odlaska u teretanu

By  |  0 Comments

Imamo odličnu vest za vas ukoliko pokušavate da smršate! Nisu vam potrebni sati i sati vežbanja u teretani, ma ne morate ni da držite dijetu. Topla kupka, osim što opušta, topi i kilograme, ali i utiče na celokupno zdravlje organizma.

U želji da se rešimo suvišnih kilograma spremni smo na sve teške i za telo, ali i duh iscrpljujuće scenarije. Ipak, nekada je bolje da se opustimo i sat vremena uživamo uz što topliju kupku.

Da, dovoljno je da imate kadu koju ćete napuniti toplom vodom (temperatura bi trebala biti oko 40 stepeni Celzijusa) – zapalite mirisne sveće, pustite ugodnu muziku i u vodu stavite eterično ulje lavande, eukaliptusa ili kamilice ili sipajte so za kupanje dok voda još teče.

Povezano: Šta svaka žena treba da ima u kupatilu!

Topla kupka će vam pomoći da izgubite oko 130 kalorija, a toliko biste izgubili i da ste, na primer, hodali pola sata od kuće do posla.

Pored obaveznog opuštanja i čišćenja tela, kao i sagorevanja masnoća, zahvaljujući toploj kupki možete i sniziti šećer u krvi, što je veoma korisno za vaše zdravlje, posebno ako se borite sa dijabetesom tipa 2. Takođe, topla kupka poboljšava cirkulaciju i ublažava bolove.

Da rezimiramo – ključ vitkog stasa i dobrog zdravlja je u redovnom vežbanje, ali i u povremenom opuštanju koje je zagarantovano uz toplu kupku.

Povezano: 5 stvari koje vam niko nije rekao o mravljenju!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!