Bik nedeljni horoskop od 01. do 07.06.2015.

Ove nedelje obavezno u svoj jelovnik uvrstite banane, pirinač, jogurt i ne propustite da pojedete makar jednu jabuku dnevno. Za doručak će vam prijati ovsena kaša, za ručak piletina i sveža salata. Pošto postoji opasnost od slabog varenja ili pojačane želudačne kiseline – pokušajte da koristite đumbir.

Ljubav

Pun Mesec u polju strasti i prelazak vaše vladarke Venere u znak Lava, obeležiće ovu sedmicu. Bračni odnosi idu ka smirivanju, partner je veliki inicijator pozitivnih promena, a vi ćete se malo uvređeno nećkati – pa popustiti. Bikovima je dosta naglašena mogućnost susreta ili ponovnog ujedinjenja sa dragom osobom sa kojom su davno izgubili kontakt. Ovo je momenat i pokretanja komunikacije sa bivšim emotivnim partnerom. Slobodnima prijatelj može pomoći kao posrednik pri upoznavanju nekog za koga ste zainteresovani. Vikend je odličan za ljubav.

Posao

Događaji na poslovnoj pozornici se ubrzavaju. Još uvek vam sledi raščišćavanje zaostataka, naročito što se papirologije tiče, ali oseća se da se atmosfera u poslovnom okruženju promenila na bolje. Nešto teže dogovaranje sa kolegama oko raspodele obaveza. Koliko god pokušavali da se izvučete, sleduje vam veći deo istih. Poslednjeg dana radne nedelje naglašena nervoza zbog kratkih rokova koje morate ispuniti.

Novac

Pun Mesec u polju kriza, dugovanja, kredita – skreće pažnju da na ovom sektoru morate biti disciplinovani i dalje. Novac dolazi od redovnih poslova, doduše – sa par dana zakašnjenja.

Zdravlje

Povremeno stomačne tegobe, što je samo posledica stresa koji uporno potiskujete. Više nemate nikakvo opravdanje za odlaganje nekog vida rekreacije. Makar svakodnevno šetajte.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za JUN 2015.

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!