Ovan nedeljni horoskop od 01. do 07.06.2015.

Prijaće vam sve ono što je dobro začinjeno, s posebnim osvrtom na ljuto – tako da se Ovnovima preporučuje da ove sedmice koriste ljute papričice, i naročito čili – time ćete em dati poseban ukus svom jelu, em pomoći svojim plućima. Konzumirajte više čajeva, naročito od koprive i majčine dušice!

Ljubav

Vi o klin – partner o ploču… ovo je slikovito sumiranje komunikacije između vas i voljene osobe tokom ove nedelje. Ne zna se čiji ego radi jače, ali u svakom slučaju ni jedno ne želi da popusti i da se prikloni mišljenju onog drugog. No, ne može se reći da ove varnice neće biti vrlo podsticajne – smirivanje svađa u spavaćoj sobi i nije tako loš način, zar ne? Venera ulazi u vaše polje ljubavi za vikend – i eto novog poznanstva prilikom izlaska. Kada vas u tom periodu i bivši emotivni partner pozove da se malo „družite“, razmislite dva puta pre nego što kažete „da“…

Posao

Energija Ovnova se razbuktala u punoj meri, što će tokom ove sedmice postati svima očigledno. Dovršavate ono što je neophodno da bi prionuli na realizaciju planova, a ulazak Venere, vladarke posla i novca, ali i ozbiljnih poslovnih partnerstava u znak Lava – govori da ste na pravom putu da neke ozbiljne saradnje i materijalizujete. Postupak nekog kolege usmeren protiv vas neće vam naneti štetu – samo ćete se iznervirati i reći šta imate.

Novac

Prvog dana sedmice novčani priliv – ali će otići na redovne troškove ili na potrebe nekog od članova porodice. Imaćete par prilika za dobijanje sitnijih suma. Napravljate dogovor koji vam odgovara u vezi nekog dugovanja.

Zdravlje

Za vreme Punog Meseca, 2.-og juna možete imati povremene probleme sa glavoboljom, nesvesticom ili mučninom. Generalno, osećate se dobro.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za JUN 2015.

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

 

error: Content is protected !!