Blizanci nedeljni horoskop od 01. do 07.06.2015.

Ove nedelje najviše bazirajte ishranu na povrću, jer su vitamini i minerali iz njega ono što vam je sada neophodno. Kupus, šargarepa, brokoli, karfiol, spanać i paprika – neka makar nešto od ovoga bude na dnevnom meniju. Ukoliko se osetite umorno i iscrpljeno – probajte sa čajem od rena!

Ljubav

Pun Mesec u polju ozbiljnih partnerskih odnosa, braka, skreće pažnju Blizancima na ovaj životni segment. Energiju koju sada imate morate upotrebiti konstruktivno u odnosu sa partnerom ako želite da dovedete odnose u normalu. Mnogo toga zaista sada zavisi od vas. Onima u vezama slede bolje prilike za dobru komunikaciju sa osobama koje su im važne. Razgovor sa voljenom osobom izbaciće na površinu sve duboke emocije koje postoje. Slobodnima za vikend poznanstvo koje ima preduslov da se pretvori u ozbiljniju priču. Samo nemojte žuriti, da ne umanjite sebi šanse.

Posao

Sunce i Mars u vašem znaku, i pored retrogradnosti vašeg vladara Merkura, pomažu vam prilikom dogovora, pa je drugi deo nedelje posebno bitan vezano za poslovne saradnje. Jedna jaka priča, pokrenuta u prethodnom periodu, sada dolazi na realizaciju. Neko sa kim ste već razgovarali sada će stupiti u kontakt sa vama. Ovo je posebno bitno nezaposlenima. Izlazite iz perioda nesigurnosti i konfuzije.

Novac

Rešenje za jedan novčani problem, dugovanje otvara se početkom sedmice. Iskoristite priliku, napravite dogovor. Prilivi stižu redovno, ali ovaj segment života i na dalje će zahtevati vašu punu pažnju. Povećani troškovi za vikend.

Zdravlje

Dobre zdravstvene prilike, najviše zbog Sunca i Marsa koji vam daju dobru životnu energiju. Ipak, postoji opasnost od temperature, kao i od toga da se u žurbi povredite ili posečete.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za JUN 2015.

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!