Vaga nedeljni horoskop od 01. do 07.06.2015.

Želja za bogatstvom boja, bogatstvom ukusa na vašoj trpezi biće izražena ove sedmice. Ako želite da održite svoju liniju kojom se ponosite – morate biti umereni. Po malo od svega, ne prejedanje, već uživanje. Savet za vas je grilovana riba i povrće na žaru…uz ovo sveža voćna salata….i boje i ukus su tu, a vi se hranite zdravo…

Ljubav

Možda će tokom ove nedelje za vas govoriti da ste sebični i da gledate samo sebe i svoj interes. To definitivno nije tačno. Vi volite da balansirate u odnosima i date srce, ali želite da i druga strana na isti način učestvuje u vašoj vezi. Kada shvatite da toga nema – lako ste spremni da odete. Vagama u emotivnim odnosima slede razgovori sa voljenom osobom od čijeg ishoda zavisi u kom pravcu idete dalje…i da li uopšte idete. Vaš vladar Venera prelazi u znak Lava i lepo će gledati na vaš znak – svaka vaša emotivna odluka u ovom periodu je prava i time se i vodite.

Posao

Od nekih planova odustajete, jer shvatate da nemate pravu podršku od drugih. Nezaposleni su mnogo očekivali od kontakta sa jednom važnom i uticajnom osobom, ali ispada da će sve morati da se prolongira. Od sredine nedelje ipak poboljšanje. Dolaze nagoveštaji da će jedan projekat ipak dospeti u vaše ruke, što je više nego izvesno da će se i realizovati, ako ne krajem ove, a onda odmah početkom sledeće nedelje. Idu bolji dani.

Novac

Od ovog perioda finansijska situacija će krenuti uzlaznom linijom. Sredinom nedelje priliv. I dodatni poslovi vam mogu donositi novac u ovoj nedelji. Iskoristite svoju pamet i sposobnosti.

Zdravlje

Generalno – zdravi ste kao dren, ništa vam pod milim Bogom ne fali. Ako postoje zdravstveni problemi od ranije, sada idete ka njihovom rešavanju.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za JUN 2015.

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!