Devica nedeljni horoskop od 01. do 07.06.2015.

Malo vremena ćete imati i za pripremu namirnica i za neko opuštanje pri jelu, tako da će po neki zalogaj „u hodu“ postati vaša navika tokom ove sedmice. Pošto je situacija već takva kakva jeste, onda napravite miks koštunjavog i suvog voća i jedite po šaku umesto užine dva puta dnevno. Dići će vam energiju.

Ljubav

Prvo ćemo baciti naglasak na prošlost koja je definitivno sve više prisutna u vašem životu, bilo kroz realna dešavanja, bilo kroz razmišljanja o nekim osobama. Jedan proces je pokrenut i sada ga je teško zaustaviti. Neke bivše osobe ne zaslužuju da im se vratite, ali sigurno je da će vas duboko unutrašnje preispitivanje naterati baš na taj put. Pa dobro, videćemo da li je vredelo….Pun Mesec u polju doma i porodice upozorava da je vreme da vi i bračni partner ili presečete sa besmislenim svađama ili da presečete svoj odnos…..Zbog ulaska Venere u polje tajni, Device će biti sklone emotivnom povlačenju ili ulasku u skrivene odnose…

Posao

Vladar vašeg znaka Merkur, ide retrogradno kroz polje javnosti, pozicija, karijere, nadređenih – pa slobodno računajte na to da drugi budno prate šta radite. Mesta za greške nemate u ovom trenutku. Bilo bi dobro poslušati savet po jednom pitanju osobe koju smatrate autoritetom u svom poslu. Imaće pravi predlog za vas. Neki planovi polako počinju da dobijaju svoj okvir. Teško je, ali ovakva vremena uvek izvuku najbolje iz vas.

Novac

Pojačani troškovi vezani za porodicu, ali i za privatnike. Kraj nedelje doneće novčani priliv koji dugo očekujete i pomoći da rešite one najakutnije probleme. Dogovori o otplati duga na rate.

Zdravlje

Vladar vašeg znaka je i dalje u opoziciji sa vladarom polja zdravlja. Oprez u ovom segmentu mora postojati. Zanemarujete sebe, ponašate se prema svom telu kao da će trajati večno. Grešite, savet lekara je neophodan.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za JUN 2015.

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!