Lav nedeljni horoskop od 01. do 07.06.2015.

Ove sedmice se svi apetiti otvaraju, a naročito ćete osećati potrebu za „bogatim“ jelima – možete se baciti na previše masno, previše slatko, previše začinjeno….Biće pojačana sklonost ka gojenju, pa pokušajte da ishranu rasporedite na više malih obroka u toku dana, prijaće vam da rasteretite želudac. Sve vrste torti su sada najjači izazov…

Ljubav

Pun Mesec u polju ljubavi donosi Lavovima priliku da na neke priče stave tačku. Naravno, to neće ići lako jer emotivna vezanost postoji još uvek, ali ste vi sada zakoračili u period kada ćete, kroz vreme, shvatiti da ste sami sebi najbitniji i da ne želite da se zarad drugih lomite i kidate. U bračnim odnosima i vi i partner se možete ućutati i povući….pitanje je šta će ova tišina da donese…No, posle teških događaja, evo lepih dana i ulaska Venere, planete ljubavi u vaš znak pred kraj nedelje. Samo budite strpljivi još malo. U subotu očekujte poziv ili susret sa nekim iz emotivne prošlosti.

Posao

Sunce, vaš vladar i Mars iz polja protekcije, ostvarenja želja, dobre sreće lepo gledaju na vaš znak i na tranzitnog Jupitera u njemu. Vladar polja posla i dalje ide retrogradno, ali će vam to u ovom trenutku doneti samo nešto sporije odvijanje situacija i možda probleme sa tehničkim komunikacionim sredstvima. Inače, kockice počinju polako da se slažu i vama će ova sedmica otvoriti priliku za pokretanje saradnje sa Ovnom ili Blizancem koju već duže očekujete.

Novac

U ovom sektoru će stvari sve više ići u vašu korist. Rešavajte se dugova lagano i pripremajte se za neuporedivo bolje okolnosti koje uskoro dolaze. To potvrđuje i planeta novca i blagostanja koja ulazi u vaš znak.

Zdravlje

Bićete zaštićeni sa dva benefika u vašem znaku, Venerom i Jupiterom. No, pošto i od dobrog može da boli glava – vama savet – pritisak i krvni sudovi su sada vaša slaba tačka…ako ima problema na ovom polju – pravac po terapiju kod lekara!

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za JUN 2015.

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!