Rak nedeljni horoskop od 01. do 07.06.2015.

Ove sedmice morate izbegavati prejedanje i premasna jela. Morate piti i veće količine tečnosti, nezaslađene sokove ili vodu sa limunom. Neka maslinovo ulje postane sastavni deo vaše ishrane. Prijaće vam i sve vrste čorbi i supa i salate koje trebate začinjavati belim lukom i peršunom.

Ljubav

Razmišljate da li ste napravili pravi izbor u odabiru partnera. Oni u braku su tu gde su, pa pokušajte da iskoristite ovu nedelju kada se neke strasti mogu smiriti. U partnerskim odnosima ćete češće koristiti seks kao način sređivanja problema, a pravu priču izbegavati….koliko je ovo dobro, tek će pokazati vreme. Naglašena je mogućnost tajnih odnosa, naročito iz okvira poslovnog segmenta. Venera je u vašem znaku do poslednjeg dana radne nedelje, baš njen prelazak u znak Lava slobodnima donosi jedan moćan poticaj i jako novo poznanstvo.

Posao

Pun Mesec početkom nedelje u polju poslovnih obaveza, odgovornosti, gde se već nalazi retrogradni Saturn. Neke problematične stvari, okolnosti su pred završetkom. Ovo potvrđuje i prelazak Venere u vaše polje posla i novca na kraju radne sedmice. Stavljate tačku na najveće teškoće u ovom sektoru. Imate jake podrške autoriteta i bitnih ljudi, iskoristite ovo. Od strane nadređene osobe u drugom delu ovog perioda dobijate pozitivne informacije koje čekate.

Novac

Nedelja za rešavanje zaostalih dugova. Krajem nedelje veći priliv. I dalje imate novčane dobitke preko poslova koje ste već odradili, a tek sada ih naplaćujete. Ovo je naročito važno onima koji rade na ugovor ili honorarno.

Zdravlje

Polje zdravlja aktivirano Punim Mesecom baca naglasak na to da ne smete zanemarivati neke simptome. U dobrom ste periodu da nađete pravu lekarsku pomoć. Ne čekajte.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za JUN 2015.

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!