Nedeljni horoskop – Od 20. do 26. juna 2016.

By  |  0 CommentsŠta očekuje vaš horoskopski znak od 20. do 26. juna 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Kao da vas ove sedmice sa svih strana zatrpavaju jačom, masnijom, kaloričnijom hranom. Mama i baka će se setiti da spreme baš sve ono što vi volite i nećete moći da odolite kada sednete za sto. Pored ovoga, sigurno je da ćete makar par puta zalutati i na poslovne ručkove ili neke proslave…

Ljubav

Potreba za ljubavlju će biti naglašena kod slobodnih Ovnova, ali čini mi se da se nećete odlučiti za neki ozbiljniji korak…ili se pak neće pojaviti niti jedna osoba koja bi mogla da se uklopi u vašu sliku idealnog partnera. Savet je da ove sedmice ne pokušavate da ostvarite kontakt sa bivšim ljubavnikom, jer je više nego verovatno da će vas „ohladiti“ očas posla. Planeta ljubavi, sklada i lepote – Venera, tranzitira tokom ovog perioda u vašem polju doma i porodice, a vrlo brzo će joj se pridružiti i Sunce, tako da će bračni odnosi bukvalno procvetati, a ovo je period i za razmišljanje ili za „rad“ na dobijanju prinova…

Onima u emovinim vezama je definitivno potrebno malo više slobode, pogotovo ako partner malo malo pa bude insistirao na pričama o vašem zajedničkom životu ili kovao planove za budućnost.

Posao

Tokom ove sedmice vam se ne savetuje da pokušavate da budete manipulativni i „prepredeni“ u poslovnim relacijama, a pogotovo da ne povlačite neke poteze koji nisu u skladu sa poslovnom etikom…ili pak da širite priče koje nisu istinite o konkurenciji. Sve ovo vam se može obiti o glavu, ili pak možete biti suočeni sa kritikom ljudi od kojih zavisite i sa kojima sarađujete. Takođe – nemojte pamtiti, već zapisujte! Pogotovo ako su u pitanju bitne poslovne obaveze koje sada možete očas posla zaboraviti, pa biti opomenuti od strane nadređenih. Generalno –nailazićete na komplikovane ljude i odnose.

Novac

Finansijski segment se poboljšava naročito ako imate privatni biznis. Neka ulaganja će se sada isplatiti, a vi ćete moći malo da odahnete. Novac vam tokom ove sedmice prosto klizi iz ruku i povremeno nećete moći da se setite ni gde ste ga potrošili. Mogućnost za gubljenje ili krađu novčanika.

Zdravlje

Čuvajte pluća – imunitet je nešto slabiji i obična prehlada se očas posla može proširiti. Takođe stoje jače mogućnosti za alergije.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!