Najčitanije na portalu Lepotica.rs u 2014. godini!

By  |  0 Comments

2014. je bila uspešna godina za naš portal Lepotica.rs. Svakodnevno se broj vas koji ga posećujete povećavao i na tome vam se od srca zahvaljujemo. Hajde da se za trenutak osvrnemo na ono što vam se najviše dopalo u 2014. Ovo su naši najčitaniji postovi u prethodnoj godini!

Top 10 postova na Lepotici u 2014. godini!

1. Brza i jednostavna epilacija dlačica na licu

Pisali smo o tome kako da na potpuno prirodan način trajno uklonite dlačice sa lice, posebno regije nausnica. Predložili smo kako da napravite losione za epilaciju dlačica. Krajem decembra objavili smo još jedan tekst na ovu temu koji takođe i dalje privlači vašu veliku pažnju.

Više o epilaciji dlačica na licu pronaći ćete OVDE.

2. Gde se nanose bronzer, rumenilo, hajlajter, korektor…

Navedeni proizvodi koriste se za konturisanje i senčenje lica. Uz pomoć njih možete suziti lice, prikriti sitne nedostatke na licu i istaći ono najlepše na licu. Pogledajte gde i kako se pravilno nanose bronzer, hajlajter, rumenilo i korektor.

Detaljnije pronađite OVDE.

3. Kako da napravite losion za beachy talase – 2 načina!

Predivni talasi na kosi bez toplote i viklera! Predastavili smo vam 2 domaća losiona uz pomoć kojih možete napraviti „beachy“ talase koji predivno izgledaju i dugo traju.

Kako da napravite ove losione pogledajte OVDE.

4. Kako da popravite polomljen nokat

Ako vam nokat pukne, čak i preko živca, to ne znači da morate da ga isečete. Zašto ga jednostavno ne biste spasile i popravile. Kada da to uradite, pogledajte OVDE.

5. Nokti za proleće/leto 2014. – 15 trendy manikira

Pogledajte koji manikiri su bili aktuelni tokom proleća i leta 2014. Dosta toga aktuelno je i trenutnoj zimskoj sezoni. Šta se nosilo na noktima, pogledajte OVDE.

6. 7 načina za prirodno izbeljivanje zuba

Post koji je privukao veliku pažnju a odnosi se na 7 načina da za 2 minuta izbelite zube na potpuno prirodan način. Kako da to učinite pogledajte OVDE.

7. 10 trikova za savršen izgled kose

Jedan od najčitanijih tekstova prethodne godine pisala je naša saradnica Cosmoholic. Ako ga niste pročitali a zanima vas koji su to trikovi koji omogućavaju da vam kosa uvek izgleda savršeno, pročitajte ga OVDE.

8. Najbolji recept za palačinke – ikada!

Znate da nemamo recepte na Lepotici. Ipak, kada je nešto toliko dobro i mnogo nam se dopadne, onda to svakako želimo da podelimo sa vama. Recep za savršene palačinke je OVDE.

9. Šta od make up-a vizuelno povećava oči?

Ako koristite pogrešnu šminku možete učini da vaše oči izgledaji sitnije. Ali ako primenite nekoliko trikova i prave proizvode, možete učiniti da vaše oči izgledaju krupnije. Šta da od šminke koristite da bi vaše oči izgledale krupnije pogledajte OVDE.

10. Ombre, sombre, flabojaž, balajaž nijansiranje kose

Za ombre i sombre verovatno već svi znate. A da li zante šta je to flambojaž i balajaž nijasiranje kose. Koje su sličnosti i razlike između ova 4 nijansiranja kose, pronaći ćete OVDE.

Da li neki od navedenih postova upravo vaš omiljeni post na Lepotici?

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!