8 trikova sa grudnjakom koje svaka žena treba da zna

By  |  0 Comments

Grudnjak je osnovni preduslov da vam odeća na gornjem delu tela lepo stoji i da imate savršen dekolte, a uz to i sigurnu potporu grudi. Nekad je teško ukombinovati grudnjak sa specifičnom garderobom (kada su u pitanju otvorena leđa, bluze dubokog izreza…). Zato vam donosimo 8 najboljih trikova i saveta kako da izvučete maksimum iz grudnjaka i da vaš dekolte izgleda odlično!

8 trikova za savršen dekolte

1. Probajte da nosite samolepljivi grudnjak – bez spajanja korpi

Za haljine i bluze koje imaju otvorena leđa, nosite samolepljivi grudnjak, ali – nemojte spojiti korpe kačkicom. Već ih zalepite vertikalno, umesto horizontalno kako bi dekolte bolje izgledao. Na ovaj način ćete izbeći da se vidi deo grudnjaka sa strane. Ovo funkcioniše najbolje kod žena sa manjim grudima.

Youtube: Printscreen

Youtube: Printscreen

2. Postavite samolepljivi grudnjak horizontalno za veći dekolte

Zalepite grudnjak dijagonalno i povucite korpe ka unutra, kako biste dobili bujniji dekolte za specijalne prilike ili duboko sečene haljine i bluze.

Povezano: Oblik brushaltera prema obliku grudi

3. Fiksirajte grudnjak bez bretela

Svi znamo situaciju sa grudnjacima bez bretela – često spadaju i klize na dole, pa provedemo čitavo veče povlačeći ga na gore. Zato isprobajte ovaj trik: zakačite jednu bretelu pozadi, koju ćete produžiti, omotajte je ka napred i zakačite pozadi. Bretela će stvoriti dodatnu podršku i osiguraće da grudnjak stoji čvrsto na mestu.

Youtube: Printscreen

Youtube: Printscreen

4. Kupaći bez bretela umesto grudnjaka bez bretela

Ako ste na letovanju zaboravili da spakujete grudnjak bez bretela, za sve one haljine i majice sa otvorenim ramenima, ne očajavajte! Iskoristite gornji deo kupaćeg bez bretela umesto grudnjaka.

5. Zihernadlom osigurajte široku majicu da vam se ne vidi grudnjak

Ako nosite bluzu ili haljinu koja je široka i preklapa se, a ima dubok dekolte, velika je verovatnoća da će vam se videti grudnjak. Zato iskoristite sledeći trik: spojte oba dela dekoltea uz pomoć zihernadle, iznutra, da se ne vidi igla napred.

Youtube: Printscreen

Youtube: Printscreen

6. Za providne grudnjake iskoristite punjenje iz kupaćeg kostima

Ako vam je grudnjak čipkast i veoma providan, i želite više pokrivne moći, uzmite jastučuće od punjenja gornjeg dela kupaćeg kostima. Naravno, od kupaćeg kojeg više ne nosite. Ugurajte ih u providni grudnjak, i to je to!

Povezano: Grudi – misteriozna i atraktivna tajna žene

Youtube: Printscreen

Youtube: Printscreen

7. Rešenje za bretele koje se usecaju u ramena

Iste jastučiće od punjenja gornjeg dela kupaćeg kostima iskoristite protiv bolnog usecanja pritegnutih bretela – samo ih presavijte na pola i podmestite kao neko jastuče ispod bretela na vrhu ramena.

Ovo naravno ne funkcionše kod uske i pripijene odeće, ali kod džempera i bilo koje šire i kabastije gaderobe sasvim lepo funkcionše. Možete ih iseći na manje delove i zašiti za bretelu, za trajnije i manje vidljivo rešenje!

Youtube: Printscreen

Youtube: Printscreen

8. Sakrijte dekolte uz komad čipke

Ako za određene prilike ne želite da imate tako dubok dekolte, a vaša majica ili haljina previše otkriva, samo zakačite sa unutrašnje strane komad čipke ili čipkanog topa na mestu dekolteta. Zakačite je zihernadlom ili ušijte iglom i koncem. I imaćete pokriven dekolte, uz veoma romantičan detalj.

Pročitajte još i: Savršen grudnjak – 5 znakova da nosite pogrešan

Video-tutorijal za trikove sa grudnjakom pogledajte OVDE:

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!