Najlepši aksesoari u trendu za jesen 2018. koji vam trebaju!

aksesoari

Modni aksesoari za jesenju sezonu defintivno privlače pažnju ove godine! Više nije reč o usputnim detaljima kojima upotpunjujemo odevnu kombinaciju, već su to bučni komadi koji privlače svu pažnju na sebe. Iako jeseni dominiraju tamne prigušene boje, trenutni trendovi vam omogućavaju da ponesete tašnu u jarkoj boji, ogromne minđuše i ogromnu beretku. Izbor je na vama!

7 najzanimljivijih aksesoara za jesen 2018.

1. Nakit u obliku lišća

Šta je prikladnije za jesen od nakita u obliku sezonskog jesenjeg lišća? Ovo je i naš omiljeni trend sezone. Lišće se ne viđa samo kao inspiracija za nakit, već i kao motiv za dizajn tekstila. Najpoznatiji motiv lišća je definitivno nakit u obliku lista masline kuće Tiffany. Ipak, za koji god motiv se odlučite, neka to budu mindjuše, medaljon ili broš u obliku lista!


View this post on Instagram

A post shared by NineCarpStudioStore (@ninecarpstudiostore) on

2. Rukavice u jarkoj boji

Ovo je jedan od zanimljivih trendova koji vraćaju retro momenat na modnu scenu – u vidu kožnih uskih rukavica, koje svaku kombinaciju čine elegantnijom i ozbiljnijom. Ali sa obrtom – rukavice su sada u svakoj mogućoj boji koju možete da zamislite – od jarko pink, preko narandžaste, zelene, crvene ali i plave. Postoje modeli i bez prstiju, kako biste mogli da nesmetano koristite svoj smartphone.


View this post on Instagram

A post shared by Peggy DeGuire (@peggyshoeshop) on

3. Ogromne pismo tašne

Na revijama vodećih svetskih dizajnera zapažen je neobičan trend nošenja klasičnih velikih torbi u stilu pismo – tašne. Dakle, trend bi se mogao opisati kao: zagrli svoju tašnu, ma kolika god da je! Nismo sigurni zašto je kaiš na tašni postao tako omražen, pa se sada i velike torbe nose poput pismo-tašni, ali je definitivno zanimljiv trend koji možete isprobati.

Povezano: Najzanimljiviji modni trendovi za jesen 2018.


View this post on Instagram

A post shared by ch!iii (@chiiiibag) on

4. Bele čizme

Iako bela nikako nije jesenja boja, ove sezone su na modnim scenama dominirale bele čizme kao must-have trend! Ravne, na pertlanje, sa štiklom – različiti modeli su pokazali da se i ovaj neobičan model čizme može nositi u hladnim jesenjim danima i iskombinovati tako da će one sigurno privući pažnju!


View this post on Instagram

A post shared by Gabriella Michin (@brokersandbags) on

5. Over-size beretka

Francuska beretka je veoma stylish model kape – već decenijama. Ipak, ove sezone se on menja drastično – imamo novu varijaciju u vidu ogromne, over-size beretke. Dizajneri su se potrudili da budu udobne i da vas greju, tako da postoje u različitim varijantama materijala: platna, vune, pa čak i krzna.

Povezano: 7 najpraktičnijih trikova da organizujete odeću bez GREŠKE!


View this post on Instagram

A post shared by Léa Floch (@leafloch) on

6. Široki kaiš na struku

Kožni kaiš ove sezone dostižu svoju maksimalnu širinu, i u želji da dodatno naglasi tananost struka, može dostići čak i širinu korseta! Izbor ove sezone je pao na kožne kaiševe sa metalnim detaljima i vezicama. Najbolji način da ih uparite je uz duge haljine ili suknje od šifona od laganih materijala, kako bi najbolje došao do izražaja.


View this post on Instagram

A post shared by SHIATZY CHEN (@shiatzychen) on

7. Naočare za sunce poput maske

Posle leta koje je donelo kao najveći trend tanke, uske, naočare za sunce poput onih iz filma “Matrix”, ove jesenje sezone imamo nešto potpuno novo! Nose se naočare koje liče na one zaštitne, koje možete videti na radnicima laboratorije. Naravno, u mnogo stilizovanoj dekorativnoj verziji, ali sa istim principima. Ove naočare imaju tanak metalni ram, a glavni element su ogromna bojena ili providna stakla.


Pročitajte još i: Čizme preko kolena – Kako ih nositi sezone?

error: Content is protected !!