Sassy voda – efikasan i prirodan preparat za mršavljenje

By  |  0 Comments

Vođeni idejom i idući prema cilju da što većem delu populacije pomognu da reši problem sa viškom kilograma, nutricionisti širom sveta svakodnevno i neumorno nastoje na tome da pronađu što efikasniji metod za oslobađanje od suvišnih kilograma. Tako je nastala Sassy voda.

Ono što se može definisati kao jedna od osobina savremenog doba, jeste to da je kod velikog dela populacije prisutan problem sa viškom kilograma.

Višak kilograma, ne samo što narušava estetsku formu tela, već može da preraste i u jedan od glavnih uzroka pojave zdravstvenih problema u organizmu. Povišen nivo holesterola, nepravilan ili otežan rad srca, prisustvo povišenog krvnog pritiska ili značajno smanjena i ometena fizička kondicija, samo su neki od niza zdravstvenih problema koji u organizmu mogu nastati usled prisustva viška kilograma.

Jedan od takvih metoda, koji se pokazao kao izuzetno efikasan, predstavlja i sassy voda za mršavljenje, koja je rezultat istraživanja i „izum“ svetski priznatog nutricioniste Sintije Sas.

Kroz nastavak sadržaja teksta koji je pred vama, bićete u prilici da saznate sve što je važno u vezi ovog delotvornog napitka namenjenog za mršavljenje.

Šta je sassy voda za mršavljenje i šta je njena namena?

Sassy voda za mršavljenje, predstavlja potpuno prirodan i zdrav preparat koji je namenjen osobama koje žele da se oslobode suvišnih kilograma. Sastav ovog preparata, zasnovan je na vodi i na potpuno prirodnim sastojcima, koji se u manjoj ili većoj meri, pojedinačno gotovo svakodnevno nalaze u vašoj ishrani.

Pravilna i redovna upotreba ovog preparata, rezultira ne samo topljenjem masnih naslaga i uspešnim gubitkom suvišnih kilograma, već i poboljšanjem celokupne probavne funkcije i funkcije varenja, ali i detoksikacijom i poboljšanjem ukupne otpornosti organizma.

Zbog toga, njena primena se ne preporučuje uvek i samo osobama koje žele da se reše suvišnih kilograma, već i osobama koje žele da urade nešto dobro za svoje zdravlje.
Ono što se takođe izdvaja kao jedna od pozitivnih osobina sassy vode, jeste to što nju možete pripremiti potpuno sami i to krajnje lako i jednostavno. Predlažemo da saznate i kako.

Kako da sami pripremite sassy vodu za mršavljenje?

Za pripremu sassy vode, potrebno vam je:

– 1,5 litar hladne vode (ono što želimo da naglasimo kao preporuku, jeste da je dobro koristiti kupljenu mineralnu negaziranu vodu),
– 1 koren đumbira,
– 1 krastavac,
– 1 limun,
– Nekoliko listova sveže nane (ili ukoliko vam sveža nana nije pri ruci, jedna ravna supena kašika sušene seckane nane).

Limun

Način pripreme:

Kada su vam pri ruci sve navedeni sastojci, neophodni za pripremu sassy vode, sve što je potrebno jeste da uradite sledeće:

  • Temeljno operite koren đumbira, krastavac i limun.
  • Nakon što ste to uradili, sa krastavca nemojte uklanjati koru, već samo odstranite krajeve koji mogu sadržati gorke materije.
  • Isto to uradite i sa limunom i zatim i krastavac i limun isecite na kolutove.
  • Đumbir izrendajte ili ga što sitnije iseckajte.
  • Na samom kraju, sve to pomešajte, u to dodajte listove nane i sve prelijte sa jednim ipo litrom hladne vode.
  • Tako sjedinjene sastojke, ostavite da odstoje deset sati i li duže od toga, ali nikako kraće.
  • Kada sjedinjeni sastojci odstoje koliko je potrebno, to znači da je vaša sassy voda za mršavljenje pravilno pripremljena i da je spremna za upotrebu.

Kako upotrebljavati sassy vodu?

Navedena količina sassy vode, koju ste pripremili na gore opisani način, predstavlja količinu koju je potrebno upotrebiti, odnosno potrošiti u toku jednog dana. Zato, u periodu u okviru kojeg budete koristili ovu vodu, potrebno je da svakodnevno pripremate novu količinu koju ćete konzumirati u toku narednog dana.

Sassy voda za mršavljenje, konzumira se podeljena u tri do 4 ravnomerne količine u toku dana i to u neposredno pre ili u toku glavnih obroka i neposredno pre ili u toku konzumiranja užine.

Koliko dugo treba koristiti sassy vodu za mršavljenje i koji su rezultati njenog korišćenja?

Prema preporuci nutricioniste Sintije Sas, koja je kako smo u uvodnom delu teksta napomenuli osmislila ovu vrstu preparata za mršavljenje, sassy vodu treba koristiti u kontinuitetu minimalno 4 dana, kako bi njena upotreba imala efekat. Konkretno, za 4 dana konzumiranja ove vode, moguće je oslabiti do 3 kilograma.

mršavljenje

Međutim, ukoliko za tim imate potrebu, važno je da znate da sassy vodu možete konzumirati i duže i to potpuno bezbedno i bez posledica. Konkretno, ukoliko ceo mesec konzumirate sassy vodu, možete oslabiti čak i 10 kilograma.

Ono što se u periodu konzumiranja sassy vode preporučuje, jeste istovremeno konzumiranje optimalne dnevne količine vode, kao i pojačana fizička aktivnost. Ova dva važna faktora, utiču na pospešivanje procesa oslobađanja od masnih naslaga. Uz sve to, naravno treba i korigovati ishranu i birati namirnice koje su što je više moguće biljnog porekla, sveže, zdrave i bez sadržaja masti.

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

 

PodeliShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *