Ukusne i zdrave – Hrono PALAČINKE

Ko ne voli palačinke? Ako vodite računa o zdravlju i liniji, sa klasičnih pređite na hrono palačinke. Ukus je savršen. Evo recepta.

Potrebni sastojci za hrono palačinke:

  • 4 kašike speltinog brašna
  • 4kašike ražanog brašna
  • 1 kašika lanenog semena
  • 3 dl kisele vode
  • 3 kašike maslinovog ulja
  • malo soli
  • 2 jaja ili 100 ml belanaca.

palacinke

Zagrejete tiganj i pecite kao i svake palačinke.

[adsense_inserter id=”12825″]

Top savet za meke palačinke:

Slažite palačinke jednu da na drugu da se malo potpare i omekšaju.

ispecene palacinke

Napomena: Ove palačinke je idealno jesti ujutru sa nekim dozvoljenim namazom, poput hrono nutele ili sa malo otopljene crne čokolade.

Autor teksta: “Ukusne i zdrave – Hrono PALAČINKE”, Blog Bobine hrono čarolije

hrono kuhinja bobine carolijeNisam kuvar po profesiji, ali ljubav prema kuvanju imam još od malena. Pravo zadovoljstvo sam pronašla od kako se hranim po hrono principima. Nije mi bitno samo da obrok bude ukusan već da to i na oko lepo izgleda. Sa velikim zadovoljstvom kuvam, slikam i delim recepte na blogu. Na osnovu svog iskustva želim drugima pomoći da izađu na pravi put zdravlja.

*************************************************************

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!