BIK – Mesečni horoskop za februar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BIK, evo šta vas očekuje u februaru 2016.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Odmah u prvim danima meseca Venera ostvaruje konjukciju sa Plutonom I kvadrat sa Uranom. Nisu baš dobri ovi aspekti, najviše zbog toga što mogu označavati impulsivan ulazak u nešto tajno, nedozvoljeno, zabranjeno. Avantura se smeši I onima koji su slobodni, ali I onima koji su zauzeti, a tu bi već valjalo biti na oprezu. Naime, malo je verovatno da vaše aktivnosti sa strane neće biti primećene od strane partnera, pa bi pojedini Bikovi mogli zakoračiti u februar u jednoj žestokoj svađi I problemu sa voljenom osobom.

Dobro je samo što partner donekle ima razumevanja (ili nema dovoljno dokaza da ste se poigravali sa njegovim osećanjima) pa bi ova situacija mogla ići ka sređivanju. Neće biti baš lagano, ali možete rešiti. Opterećenost koju ćete osećati dok je Venera u znaku Jarca, prestaće u drugoj polovini meseca kada se preseli u Vodoliju. Ovo nisu naročito podsticajni aspekti za jačanje ljubavi I zajedništva, ali su dobri za komunikaciju I strast između vas I partnera.

Ukoliko ste slobodni, a niste baš raspoloženi za avanturističko ponašanje I za menjanje partnera, drugi deo meseca donosi više pravih prilika za vas. Bićete društveniji, u boljem raspoloženju, možete ostvariti neke zanimljive kontakte preko prijatelja ili interneta. Zbog aspekta Venere I Saturna iz Strelca, neki bi se mogli povezati sa starijom osobom koja će na pravi način umeti da vam se podvuče pod kožu. Generalno – veze koje započnu u ovom periodu imaju predispoziciju za trajnost I ukazaće na ozbiljnost emotivne veze u koju ulazite.

Posao:

Dobar poslovni period je pred vama. Ovo ne znači da će vam se magično sve otvarati, ali će prilike ići u vašu korist, nudeći vam učvršćivanje postojećeg stanja ili promenu, ako vam je ona neophodna. Prvi deo meseca je odličan za one Bikove koji su praktični, racionalni, uporni. Idete nešto sporije nego što ste planirali, ali su temelji koje pravite jaki I stabilni. Možete se povezati sa jakim ljudima koji će doprineti poboljšanju vaših pozicija.

Drugi deo meseca je prepun dešavanja. Kreativan, inovatorski duh se budi u vama, ne bežite od promena, šta više – hrlite im u susret. Odličan je period za timski rad ili za uzimanje učešća u nekim većim organizacijama, čak I onima koje se bave politikom. Sada je moguće napredovati, popeti se jednu stepenicu više, pa očekujte unapređenja ili finansijsku satisfakciju za rad iz prethodnog perioda. Sa šefovima I autoritetima ćete imati odličan odnos, postoji uzajamno poštovanje I spremnost da se vaše ideje saslušaju I realizuju. Drugi deo februara doneće vam I potrebnu novčanu stabilnost.

Zdravlje:

Prvi deo meseca donosi povećan stres I nerviranje. Tada možete imati problema I sa neaktivnošću, gomilanjem kilograma, pa se može javiti problem sa kičmom I kostima. Drugi deo februara je odličan da uzmete stvari u svoje ruke, dovedete se u red, bacite na rekreaciju I da se osećate mnogo bolje.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!