LAV – Mesečni horoskop za februar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku LAV, evo šta vas očekuje u februaru 2016.

Ljubav:

Dosta ste nervozno zakoračili u februar mesec. Umećete neki put da budete teški sami sebi, a kako će biti vašem emotivnom ili bračnom partneru – to već samo on zna. Mars u polju doma donosi povišenu energiju, pa će biti situacija gde vi I partner dolazite do otvorene konfrontacije, I gde je strasti prilično teško smiriti, pošto ste oboje nedokazani I želite da isterate svoje. Najbolji način bi naravno bio kanalisati strasti u pravcu spavaće sobe, ali je pitanje da li će takav metod baš uvek funkcionisati. One emotivne veze koje su već “načete” tokom prethodnog perioda sada mogu doći do ozbiljnog zahlađenja, a jedino će vas spasiti ako se malo distancirate jedno od drugog, okrenete ličnim prioritetima, I pustite da vas trenutno ludilo prođe.

Ni ulazak vašeg vladara u znak Riba u trećoj dekadi neće doneti neko poboljšanje, šta više – pojedini Lavovi se tada mogu okrenuti tajnim vezama I švrljanjima, potiskujući ono što u njihovoj vezi ne valja na taj način. Nije vam baš neko rešenje, da znate….pogotovo što vas budno oko voljene osobe prati. Ako ste slobodni, malo je verovatno da ćete promeniti svoj status tokom februara. Istina je da će se prilike itekako uzmuvati oko vas, ali vas je želja za smirivanjem I stabilnošću u ljubavi prošla (nije ni nešto naročito dugo trajala, da se ne lažemo) I više ćete biti okrenuti flertovanju I osvajanju. Vreme ćete provoditi sa prijateljima, u izlascima ili učestvovati na društvenim okupljanjima. Sve vas interesuje, dobro se osećate, ali ne nalazite pravi poticaj da se skrasite. Ma uživajte!

Posao:

Iako pozicija vašeg vladara Sunca, na samom početku meseca obećava stabilnost u postojećim poslovima I mogućnosti da ostvarite one promene koje priželjkujete, ipak ćete morati da budete dosta oprezni. Mars iz znaka Škorpije kvadrira I vaš znak, ali I vaše polje poslovno partnerskih odnosa, pa može biti napetih situacija I ograničenja u onim poslovima u kojima biste baš želeli da se ostvarite. Povremeno će želja za promenom ili napredovanjem biti tolika, da ćete delovati impulsivno I biti skloni riziku, što bi svakako trebalo izbegavati, jer neće rezultovati dobro po vas.

Bolja će situacija po vas biti u drugoj polovini februara (tada ćete I izaći iz gomile obaveza kojom ste zatrpani), tada je aktuelno pokretanje novih saradnji, a u tom periodu I oni koji su nezaposleni mogu potražiti priliku za sebe. Priliv novca će uglavnom biti dosta dobar, a kako se više budemo bližili kraju meseca, sve više mogućnosti za neke dodatne zarade će se otvarati. U ovom segmentu biste trebali da budete dosta zadovoljni.

Zdravlje:

Pripadnici mlađe populacije će dosta dobro proći ovaj period, ali vam se savetuje malo više kretanja. Starijima su mogući problemi sa nervima, upalni procesi, a kičma I srce će biti slabe tačke. Takođe, bilo bi dobro da odradite makar osnovne analize krvi.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

 

error: Content is protected !!