VAGA – Mesečni horoskop za februar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VAGA, evo šta vas očekuje u februaru 2016.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Hajmo redom…realno gledano vaši bračni odnosi I duže emotivne veze ne funkcionišu baš tako loše u prvoj dekadi februara. Druga je stvar što je kod vas lično primetno neko nezadovoljstvo. Krivac može biti druga strana, ali to možete biti I vi. Biće par pucajućih I napetih momenata koji bi se prvenstveno mogli rešiti kroz spavaću sobu, ali bi pomoglo I to da vi I voljena osoba spustite loptu I malo više se prilagodite jedno drugom. Topao savet bi za zauzete Vage bio da tokom ovog perioda ne traže utehu, bilo kroz komunikaciju sa strane, bilo kroz neka hm…konkretnija dešavanja, jer je više nego moguće da partner to odmah nanjuši I razotkrije vas.

Druga I treća dekada meseca I nisu toliko loše, mada je sigurno da će postojati par momenata kada opet može doći do konfrontacije, a ovo bi isključivo bilo iz razloga što će voljena osoba vrlo negativno reagovati na vaše flertovanje I šarmiranje drugih pripadnika suprotnog pola. Oni koji su slobodni imaju razloga za radovanje, jer je pred vama period sa mnogo prilika za emotivno ostvarenje. Prva dekada je malo problematična, jer više ukazuje da će nešto u šta se možete upetljati ostati samo na nivou prolazne, neobavezne veze. Prelazak vaše vladarke Venere u znak Vodolije I vaše polje ljubavi aktiviraće vas kao da ste u struju uključeni.

Za one mlađe, željne mešavine provoda I ljubavnih dešavanja ovo će biti odličan period. Čak će dobro proći I oni pripadnici znaka koji su spremni da se ozbiljnije obavežu. Osoba baš po vašoj meri koju ste dugo čekali za pravi početak ljubavnog odnosa.

Posao:

Ceo ovaj mesec Vagama pruža priliku da urade mnogo značajnije stvari u odnosu na januar. U prvoj dekadi ćete imati potrebnu stabilnost za rešavanje pitanja sa poslovnim saradnicima, a ostatak meseca će vam doneti željeni pokret I mogućnosti za napredovanje. Mozak će vam u većem delu perioda raditi sto na sat, kreativna rešenja I ideje uspećete da uklopite u posao koji trenutno obavljate, pa nije ni čudo što će vas nadređeni u ovom periodu primetiti I memorisati za unapređenje, promenu pozicije ili neku vrstu finansijske nagrade.

Imate velike mogućnosti I za pokretanje novih saradnji, ali obratite pažnju na konkurente jer se možete angažovati oko istog poslovnog klijenta I brzina razmišljanja I delovanja će odlučiti ko će odneti pobedu. Tokom februara je moguć veći broj poslovnih putovanja, a neka od njih vas mogu odvesti I van granica zemlje. Materijalnim segmentom ćete biti u velikoj meri zadovoljni, I jedino na šta bi trebalo obratiti pažnju jeste sklonost ka trošenju I zanemarivanju postojećih obaveza, računa.

Zdravlje:

Moraćete više da povedete računa o načinu ishrane, jer postoji mogućnost alergije na hranu, zastoja u varenju, opstipacije. Tokom ovog perioda Vage su podložne respiratornim infekcijama I virusima, što bi moglo biti praćeno dosta visokom temperaturom. Starijoj populaciji problemi sa kičmom, krstima.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!