ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za februar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku ŠKORPIJA, evo šta vas očekuje u februaru 2016.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Svega će biti tokom ovog meseca, samo mira ne. Doduše vas je taj prisilni mir tokom januara činio vrlo nemirnim, tako da ćete sa zadovoljstvom prihvatiti gomilu dešavanja, pa makar bili povremeno nervozni. Neka se dešava bilo šta, samo da se dani ne vuku jedan za drugim. E, pa izgleda mi da je februar namerio da vam baš ove želje ispuni. Ukoliko ste slobodni, ako odmah u prvoj dekadi meseca ne upecate neku nevinu žrtvu I privedete je u svoj zagrljaj, onda će se to dogoditi u trećoj dekadi. Onaj koga želite neće uspeti da vam pobegne.

Kada stvari jednom počnu da se dešavaju, odvijaće se izuzetno brzo. Romantika će vas spucati kao nikada do sada, pomešana sa ekstazom I velikom strašću. Pitate se koliko će dugo ova lepota trajati? Ne pitajte se mnogo, uživajte I ne razmišljajte o sutrašnjici. Oni u emotivnim vezama I brakovima mogu imati povremeno problema. Nemate razloga za zabrinutost, jer ovo nije nešto što vas može odvojiti, čak može doći kao dodatni začin koji će vam zimske noći učiniti dovoljno toplim. Možda I vrelim. Baš kod zauzetih Škorpija imamo jednu pomalo nezgodnu stavku.

Naime, u drugoj polovini meseca možete početi malo drugačijim očima da gledate nekog iz kruga prijatelja I može se javiti određena seksualna napetost u vazduhu. Od vas zavisi da li ćete želeti da dublje ulazite u ovo I da možda ova osećanja I aktivirate. Jedini savet koji bih mogla da vam dam jeste da imate na umu svoje prioritete – a to je očuvanje veze u kojoj ste. Kratkotrajni izlet bi mogao ugroziti vaš odnos. Vodite računa.

Posao:

Već neko vreme ste svesni da je sve u poslovnom segmentu krenulo ka napretku. E sad, druga je stvar što imate osećaj kao da se penjete na vrh Himalaja bez adekvatne opreme. I sve sa rancem na leđima sa teretom od sto kilograma. Da radite kao crnac od jutra do sutra, I to stoji. Da niste adekvatno nagrađeni za sav taj trud – I to je istina. No, velikog izbora nemate. Želite da ostvarite svoje ciljeve I ići ćete nepokolebljivo napred, I pored svih prepreka. Pred vama je odličan mesec koji će vam otvoriti vrata nekih novih saradnji I dovesti vas korak bliže onome što priželjkujete.

Budite svesni da vam je potrebna podrška drugih, pa ćete bolje raditi u okviru tima ili veće organizacije. Prijatelji vam vraćaju neke usluge iz prethodnog perioda, ostvarićetete saradnje sa strancima, možda I preko njihove preporuke. Ukoliko vodite privatni biznis, budite malo oprezniji I ne donosite odluke na prečac. U drugom delu meseca se mogu javiti problemi sa nekim neplaćenim obavezama iz prethodnog perioda. Regulišite ovo što pre.

Zdravlje:

Vi niste umorni, vi ste hronično premoreni. Na svu sreću pa je vaša lična energija neiscrpna, pa ćete uspevati da izađete na kraj I sa ovakvim situacijama. Obnovite svoj organizam drugačijim načinom ishrane, sa više odmora I boravka na svežem vazduhu. Starijim Škorpijama problemi sa dvanaestopalačnim crevom.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!