VODOLIJA – Mesečni horoskop za februar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VODOLIJA, evo šta vas očekuje u februaru 2016.

Ljubav:

Drage zauzete Vodolije, nemojte zaboraviti da je vaše polje tajni aktivno tokom prve polovine februara. I to vrlo. Znam da sa partnerom ne cvetaju ruže baš uvek I da vam je potrebno povremeno da se rasteretite I opustite, ali nisam sigurna da je baš najpametniji način za to – uplitanje u neki odnos ili komunikaciju sa strane. Jeste, istina je da ćete vi možda sebe tešiti onom krilaticom – ono što se ne zna, ne može ni da boli – ali nemojte da vas situacija ubedi u suprotno. Naime, itekako su velike šanse da vaša muljanja sa strane budu otkrivena ili makar naslućena, a onda bi moglo da dođe do velikog džumbusa. Preispitajte se pa izračunajte koliko vam se to isplati.

Ukoliko odlučite da ostanete “dobri” budite sigurni da će biti par momenata kada biste najradije pobegli od voljene osobe I njenog zvocanja, ali u drugoj polovini februara sve će se smiriti I doći na svoje mesto. Venera u tranzitu kroz vaš znak doneće porast ljubavi I zajedništva I ponovo vas vratiti jedno drugom. Budite strpljivi, idu bolji dani. Ukoliko ste sami, pa sigurno je da nećete ni u jednom trenutku biti zaista usamljeni. Prijatelji su sve vreme uz vas, a vi uživate u izlascima I čarima potpune slobode. Čeka vas par lakih flertovanja, čeka vas malo ili malo više avanture, čeka vas po koja neobavezna varijanta – sve u svemu – uživanje do koske.

Moguće je da postoji neko na koga krišom mislite I gde se ne usuđujete još uvek da pokrenete neke ozbiljnije teme, ali I za to će se otvoriti prilika u drugom delu februara. Eto vama ljubavi.

Posao:

I pored drugih planetarnih pozicija, koje će biti dobre, ne smete zaboraviti da Mars tokom celog ovog perioda baca kvadrat na vaš znak iz Škorpije I polja nadređenih, pozicije, karijere. Namučićete se vi da stignete do onoga što želite, ali će se ipak olakšavajuće okolnosti po vas aktivirati u drugoj polovini ovog meseca. Ulazak Merkura I Venere u vaš znak doneće vam neophodnu aktivaciju u pravom smeru, ka promenama koje su vam sada potrebne. Pojedine Vodolije će dobiti I zasluženu satisfakciju za dosadašnji trud – kroz promenu pozicije, napredovanje ili veći finansijski priliv.

Vaše sposobnosti će u velikoj meri doći do izražaja, pa se nemojte iznenaditi ukoliko vam stigne ponuda za posao od strane osobe sa kojom duže vreme sarađujete. Razmislite dobro o ovoj šansi. Dugogodišnji kolega ili prijatelj sa kojim se odavno poznajete ima pravi način da realizuje jednu vašu ideju. Možda bi vredelo razmisliti o udruživanju I pokretanju nekog dodatnog posla. Novčane prilike u povuci-potegni fazonu. Imate mnogo dugovanja.

Zdravlje:

Vreme je da se aktivirate, a to sada možete. Previše ste se usedeli, a sada ćete Imati mogućnost I da nabacite par kilograma, pa je rekreacija neophodna. Možete imati bolove u kičmenom stubu, a postoji I opterećenost zglobova. Blaže stomačne tegobe biće aktuelne u drugom delu meseca.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!