BLIZANCI – Mesečni horoskop za februar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BLIZANCI, evo šta vas očekuje u februaru 2016.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Kroz januar ste prošli tako kako ste prošli I prosto razmišljate – ima li te neke prave ljubavi za vas ili ćete I dalje da nalećete na pogrešne? Situacija stoji ovako – prva dekada meseca baš I nije bajna za neke nove početke, bar ne one koji bilo čemu vrede. Ovo vreme pre iskoristite za ostvarivanje komunikacije sa nekim ko vam je simpatičan, ali ne povlačite konkretnije poteze. Ostatak meseca je već mnogo prijatniji za emotivna dešavanja, pa se opustite I bacite na osvajanje. Ako su vaše aspiracije usmerene ka nekome sa kime radite, ovo bi možda bilo bolje preskočiti. Moguće je da ova osoba baš I nije za vas, a može postaviti I određenu distancu, pa ćete se “lomiti” oko nje bez pravih rezultata.

Takođe, još jedan savet za vas – možda u ovom periodu ne bi trebalo slušati prijatelje koji pokušavaju da vas posavetuju u vezi vašeg ljubavnog života, jer mogu nehotice pokvariti ono što ste započeli. Verujte prvenstveno sebi, svojoj intuiciji koja vas vuče ka nekome. Neke lepe I lepršave ljubavne priče sada mogu otpočeti. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, još uvek ćete u prvim danima februara osećati posledice nekih malo lošijih dešavanja iz prethodnog perioda. Već posle toga vi I voljena osoba uplovljavate u mirnije vode, gde će se sve odvijati baš onako kako treba.

Doduše, možda nećete baš uvek imati vremena jedno za drugo, ali funkcionišete stabilno. Zajednički izlasci I druženja sa prijateljima mogu dodatno pomoći da se više povežete I osećate bolje. Pojedini Blizanci mogu smatrati da je vreme I za neke ozbiljnije korake u vezi.

Posao:

Još samo malo zastoja, još samo malo situacija u kojima se teško snalazite, još samo malo pritisaka I ljudi sa kojima je teško pronaći zajednički jezik….i onda je vreme za promenu, za napredovanje. Prva dekada februara će vam verovatno pojesti I ono malo živaca što vam je ostalo, jer će se dani vući u nedogled a ništa se neće dešavati podsticajno po vas. Samo nagoveštaji, samo obećanja, samo odugovlačenja. Od tog momenta pa na dalje imate otvoren put pred sobom, jer je trenutak za akciju došao.

Saradnje sa strancima će se u velikoj meri aktivirati, obnoviti, a vi ćete dobiti jednu veliku odskočnu dasku za svoju promociju I napredovanje. Timski rad će postati izuzetno važan, ali na taj način da ćete vi biti osoba koja kreativnošću I idejama daje podsticaj drugima. Vaše dobro raspoloženje, živost se vraća u potpunosti. Doduše, da se razumemo, ljudski ćete se vi naraditi kroz ceo ovaj period, a I odnosi sa kolegama će ponekad biti na ivici pucanja. Novčana situacija će biti promenljiva, I to je nešto na šta ne možete uticati.

Zdravlje:

Prva I poslednja dekada meseca su dosta dobre u zdravstvenom smislu. Sredina meseca je pomalo napeta I tada bi trebalo više pažnje obratiti I na svoj imunitet, ali I na sve što je vezano za reproduktivne organe, trovanja, infekcije. Takođe, moguće su I povrede, padovi, posekotine.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!