STRELAC – Mesečni horoskop za februar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku STRELAC, evo šta vas očekuje u februaru 2016.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Mars u vašem polju tajni “radi” punom parom I tokom ovog meseca. Za one Strelčeve koji bi malo da se “igraju” neobaveznih odnosa I tajnih pričica, ovo je vreme kao dušu dalo za aktivaciju. Nemojte samo da se pređete – nešto što je izgledalo kao avanturica može se itekako produbiti tokom ovog perioda, a pojedini pripadnici ovog znaka ostaće zatečeni snagom strasti koju vam ova osoba aktivira. Ukoliko ste zauzeti, budite oprezni – moguće je da ne postoji ništa konkretnije sem nekog dopisivnja ili blagog flertovanja, ali emotivni partner će ovo itekako nanjušiti.

Neka poruka koju partner ne bi trebao da vidi može biti pročitana, neki telefonski poziv može aktivirati kod voljene osobe sve alarme. Ako ne želite da pravite od gotovog veresiju, zaustavite se dok još postoji mogućnosti za tako nešto. Generalno – u emotivnim vezama I brakovima postoji tendencija da se stanje popravlja. Doduše, I dalje stoji da vi nemate dovoljno vremena za voljenu osobu I da vam ovo itekako može biti zamereno. Ako ne želite da probudite negativna osećanja kod voljene osobe – morate joj dati više zajedničkih trenutaka.

Ukoliko ste slobodni, već neko vreme primećujete da vas ne privlači lutanje od jedne osobe do druge. Želite da budete sa nekim na koga možete računati I osloniti se, sa nekim sa kim možete deliti svoje najskrivenije želje I tajne. U jednom trenutku u drugom delu ovog meseca, pomislićete da ste našli baš tog nekog. Pustite da se ova priča lagano odvija, da biste dali vremenu šansu da odredi da li je to to.

Posao:

U svakom trenutku ste maksimalno posvećeni poslu jer vrlo dobro znate šta želite. Ovo je naročito prisutno kod onih Strelčeva koji planiraju da se osamostale I pokrenu privatni biznis. Mogućnosti za tako nešto otvoriće se od drugog dela februara, ili ćete se makar ozbiljnije baciti na planove I definisanje onoga što vam je potrebno da krenete. Polje posla I novca, kao I polje pokreta, putovanja, komunikacije, biće najaktuelniji I najnaglašeniji. Sav taj trud koji već mesecima ulažete sada ćete moći dodatno da naplatite, ali I da iskoristite priliku da otvorite nove poslovne “frontove”.

Oni koji vas sa strane posmatraju su začuđeni sa kolikim strpljenjem I upornošću prilazite svakom problem I posvećujete mu se, a imate posla I obaveza preko glave. Povremeno ćete teško sarađivati sa najbližim kolegama, jer se razmimoilazite u načinu rada I gledanju na probleme koje treba rešavati. Dva ili tri napeta momenta tokom meseca su ipak nešto sa čime možete izaći na kraj. Na kraju krajeva Saturn je u vašem znaku, a vi dobro poznajete njegovu simboliku –strpljen – spašen. Umete da čekate na svoj momenat.

Zdravlje:

Stariji pripadnici znaka definitivno će imati problem sa cirkulacijom. Kod mlađih aktuelni kičma, kosti, zubi. Bolovi u ramenom delu ili u krstima mogu biti I od dugotrajnog rada u nepravilnom ili neudobnom položaju. Mogućnosti za prolazne respiratorne probleme u drugoj polovini februara.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

 

error: Content is protected !!