RIBE – Mesečni horoskop za februar 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RIBE, evo šta vas očekuje u februaru 2016.

Ljubav:

Izgleda mi da je došlo vreme da I vi malo krijete neke stvari od partnera, zar ne? No, da krenemo redom…u prvom delu februara vi I partner ste u dosta dobroj povezanosti. Biće par burnijih svađica I to najviše iz razloga što ćete vi više vremena posvećivati nekim ličnim prioritetima I poslu nego voljenoj osobi. No, pošto je ovo dosta prolazno, ne sumnjam da ćete se brzo vratiti u svoj standardni kolosek.

A u drugom delu meseca – evo iznenađenja. Mogli ste da se zakunete da vam nikada ne bi palo na pamet da nešto voljenoj osobi radite iza leđa, ali pojavljuje se neko kome je teško odoleti. Doduše, vrlo je verovatno da ovo može biti bivši emotivni partner, neko kome vi baš teško možete da odbijete poziv na kafu, susret. A šta će od svega ovoga proizaći – Bog sveti zna. Da vas cela situacija može prodrmati, to je sigurno. A da li ćete uspeti da zadržite pribranost duha I iskulirate ovo iskušenje, to ćete verovatno znati samo vi.

Ako ste usamljeni I vama ta prošlost može onako blago pokucati na vrata. Taman je vreme da kažete – došla maca na vratanca – I onda da vidite da li ćete da odbijete ili pristanete. Iskreno rečeno, ja ne vidim poentu ponovnog početka, obzirom da je ovo nešto što neće moći da traje naročito dugo, ali to je ipak vaš život – vi najbolje znate šta vam je činiti. Ako hoćete da poslušate savet – budite malo strpljivi. Vama tokom februara dolazi šansa preko prijatelja, izlazaka, društvenih okupljanja, zabave I proslava svake vrste. Ako se maknete van kuće – upecaćete nekog. Malo šale, ali shvatili ste na šta mislim. Ovo je osoba koja bi već mogla postati trajniji faktor u vašem životu. Na vama je odluka.

Posao:

Planovi, kreativnost, dobre ideje, I na sve to – naglašena intuicija I ljudi koji su spremni da vas podrže. Imate odličnu osnovu, na vama je samo da razrađujete. Doduše, budite sigurni da je pred vama period kada ćete itekako morati da zasučete rukave, ali to ne bi trebalo da vam bude teško, pošto ćete itekako videti koristi od svega ovoga. Možda računate da ćete uspeti da promenite radno mesto ili da pređete na višu poziciju, ali ovo je nešto što vam se može izmaći u poslednjem trenutku ili biti prolongirano za naredni mesec.

Polje inostranstva je jako aktivirano tranzitom Marsa, pa iz ovog segmenta očekujte pokretanje saradnji, bolje ponude I aktivaciju onoga što ste u prethodnom periodu pokrenuli. Novca će svakako biti I ovim delom ćete biti u potpunosti zadovoljni. Taman imate više nego dovoljno da podmirite obaveze na koje vas poverioci u drugom delu meseca itekako podsećaju. Oni koji se bave privatnim biznisom, dobiće jednu poveliku finansijsku inekciju. Podrška I preporuke od klijenata.

Zdravlje:

Prve dve dekade februara baš I nisu zdravstveno najbolje po vas. Moguće su jače infekcije disajnih puteva, ali I sklonost ka svakojakim virusima I bakterijama. Starija populacija mora da više pažnje obrati na kičmu I krvnu sliku. Zdravstveno stanje ide na bolje u trećoj dekadi meseca.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!