Bik nedeljni horoskop – od 06. do 12. aprila 2015.

Vrat i grlo su vam posebno slaba tačka tokom ove nedelje. Odlično reagujete na homeopatsko lečenje. Mahunarke smetaju probavi.

Ljubav

Spremni ste da se uhvatite u koštac sa svim problemima. Pojedini Bikovi će se boriti sa neukrotivim željama kada su partnerstva u pitanju. Težite stabilnosti, ali varnice mogu da budu izrazito jake u porodičnim i bračnim odnosima. Deluje kao da svako ima svoj put i da je vreme da se rastanete. Biće velikih trazvica na ovom planu za bračne Bikove, kao i one koji su u dužim, ozbiljnim vezama. Imate potrebu za begom u društvo i zabavu. Ipak, u pojedinim trenucima prisustvo Venere će vas podsetiti da na licu treba da namestite osmeh. Većina vas tražiće spas u neobaveznim kontaktima ili u samoći. Ovo nije dobar period za odluke. Vaše misli su rasturene i teško je da će se pokupiti tokom ove sedmice. Osećate se izgubljeno i usamljeno.

Posao

Vasa vladarka Venera koja je ujedno i vladar polja posla se i tokom ove nedelje nalazi u znaku Bika. Fokusiranost na posao je prisutna. Imate svoj cilj i idete ka njemu. Kada imate cilj vi ste onda nezaustavljiva mašina. Umor nestaje pri pomisli šta ste zacrtali i koje planove imate u ovom sektoru.Ponekada nećete moći da iskontrolišete bes, jer su moguće oscilacije od strane saradnika. Protiv nepredvidivih situacija ne možete.

Novac

Dosta nervoze je prisutno zbog nestabilne materijalne situacije. Neki od vas će imati vesti o nasledstvu ili većoj novčanoj pomoći. Razvedeni roditelji mogu konačno pokrenuti dobru priču što se alimentacije tiče. Vrednosni papiri mogu vas obradovati od sredine ove nedelje. Neki stari planovi mogu da se pokrenu tokom ove nedelje kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Pazite na zdravlje jer postoji mogućnost povreda. Možete preterivati u gojenju. Moguće su upale grla i alergije.

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

 

error: Content is protected !!