Ovan nedeljni horoskop – od 06. do 12. aprila 2015.

Znate nekontrolisano da rasipate energiju. Tokom ove nedelje izbegavajte masnu hranu i jaku začine.

Ljubav

Nestrpjivi ste u emocijama. Tu je sve. Neće vam nigde partner pobeći. Pazite da ne skrećete sa teme na temu u konverzacijama, jer ćete uneti konfuziju kod vas i kod drage vam osobe. Variraće vam osećaj nadmoći i nestrpljenja do nežnosti. Na emotivnom planu ova sedmica mnogo menja, posebno nakon 8.aprila, jer tada Jupiter kreće direktno u vašem polju ljubavi.

Sreća vam se smeši na duže staze, koje neće biti odmah vidljive zbog nestalne Venere koja će lepo gledati na vas iz znaka Blizanca, ali će biti više razigrana i neobavezna u sentimentima. Dakle, za vreme vikenda Venera prelazi u lepršav znak Blizanca i time otvara vrata za romantične, opuštajuće i brze susrete. Komunikacija ce biti mnogo lakša, ali ponekada površna. Bračni pokreću ozbiljna pitanja partnerstva. Bitno je da imate sluha za potrebe partnera.

Posao

Vaše intelektualne sposobnosti su na početku nedelje na vrlo zavidnom nivou. Imate izraženu potrebu da sve sami uradite. U redu je biti individulac, ali uloga vuka samotnjaka vam nije preporučljiva.Pokrenite ideje kojima ćete na praktičan način da donesete bolje pozicjije na polju posla. To posebno važi ako je vaš posao vezan za trgovinu, transport i inostranstvo.

Papirologiju i dokumentaciju vezanu za posao ili privatan život rešavajte tokom prva dva dana ove sedmice, jer u nastavku nedelje možete imati dodatne komplikacije. U sredu imamo aspekt kvadrata između Plutona iz Jarca i Merura iz znaka Ovna. Pluton koji se nalazi u vašem polju statusa,karijere se sukobljava sa Merkurom u vašem prvom polju i time donosi jednu zahuktalu tešku energiju na poslovnom planu. Stoji da ste za mnoge stvari u pravu, ali budite tolerantni dok neki ljudi iznose svoje mišljenje i stavove.

Sve ide naglo, haotično i može biti nezaustavljiva bujica sa posledicama. Do kraja nedelje se možete osećati frustrirano zbog nemoći da promene nastanu što pre. Pokušajte da tu tešku energiju negde otpustite. Ono što je nekada za vas bila aktuelna tema može postati ponovo sada. Ne brinite. To je samo trenutni zastoj.

Novac

I ova nedelja nije loša što se tiče protoka novca. Planovi su veliki, ali morate se pružiti koliko ste dugački. Možete biti čak i agresivni po pitanju novca. Pazite se prenagljenih troškova jer ste skloni tome i tokom ove sedmice. Priliv novca je veći preko partnera ili ukućana.

Zdravlje

Napetost i nervoza je prisutna. Jako nestabilna energija na ovom planu je sredinom sedmice, jer je Merkur vladar vašeg polja bolesti tada u konjunkciji sa Uranom. Uran sve donosi naglo, iznenada, kao grom iz vedra neba, pa je poželjno da se smirite, ako treba i medikamentima. Mogući su problemi sa cirkulacijom, krvnom slikom, srcem i glavoboljom.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

 

error: Content is protected !!