Strelac nedeljni horoskop – od 06. do 12. aprila 2015.

Bilo bi idealno da budete vegetarijanci, ali ako ne možete da se odreknete mesa, idealno je da uz pečeno ili kuvano meso koristite što više sezonskog povrća.

Ljubav

Uživajte u društvenim aktivnostima, raznim zabavama i neobaveznim romantičnim susretima. Željni ste provoda. Kod pojedinih će ljubav cvetati, ali će sve biti sklono naglim promenama i oscilacijama. Reči koje se prevode na svoj jezik. Usamljeni mogu da sretnu zanimljive i uspešne osobe. Pojedini Strelci će uglavnom biti neraspoloženi. Misliće da partner ne usmerava dovoljno pažnje u emocijama. Iako će neki vapiti za vašim pogledom, vaše misli su samo sa jednom osobom koja može biti negde daleko.

Posao

U slučaju da nemate posao moguće je da ćete ga u ovoj nedelji naći. Nemojte odmah da se vezujete za misao da li je stalan ili ne. Bitno je za sada da ste započeli svoju poslovnu priču. Ostali mogu imati dramu i borbu u ovom sektoru. Neke kolege će vam prirediti neprijatnost. Reakcija može biti burna sa vaše strane, ali je pitanje kako će nadređeni takvu reakciju prihvatiti i oceniti.

Novac

Saturn koči ovaj sektor, ali ujedno ovo je dobro vreme da preispitate sve vaše potrebe i vaš način ulaganja i trošenje novca. Morate nešto da menjate ako hoćete ovo polje stabilno.

Zdravlje

Dobra vitalnost i zdravlje, ali je potreban oprez. Možete imati problema u saobraćaju ili sa povredama. Oporav bi bio brz, ali opreza nikada dosta.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!