Lav nedeljni horoskop – od 06. do 12. aprila 2015.

Lako prebolite jednostavnije bolesti. Znajte da je dobro uvesti ponekada jedan “voćni dan”.

Ljubav

Puni ste samopouzdanja. Ljubav koja vas čeka na fakultetu ili u inostranstvu. Neko će sa svojim dragim ili dragom da otputuje. Neke promene koje ste iščekivali još od decembra protekle godine dolaze na red da se rešavaju. Imate Jupitera na svojoj strani, ali je bitno da budete svesni da ne preterujete ni u kom kontekstu. Vladar vašeg polja partnerstva ( Saturn) se vraća unazad i daje vam šansu da se vapi odnosi stabilizuju i reše protekli problemi. Sa ovakvom pozicijom je bitno da se bude realan, da ne biste sebi naudili ili se obrukali.

Posao

Ciljeve ste postavili i sada uporno idete ka njihovom realizovanju. Može vam se desiti da se prilagožavate teškim uslovima, ali ako znate šta hoćete, onda ništa nije teško. Imaćete podršku autoriteta što je jako bitno. Možda će vas neko optužiti da imate protekciju, ali neka vas to ne brine. Uvek postoje zli jezici. Ipak ćete za neke pozicije morati da se borite. Situacije će od vas tražiti da brzo reagujete i na neki način da budete agresivni.

Novac

Novac dolazi preko inostranstva ili od strane posla koji ima veze sa trgovinom i kulturnim i umetničkim delatnostima. Ovo polje biće promenjljivo jer je vladar polja novca u ovoj sedmici u konjunkciji i sa Uranom i Suncem,ali su dobici izvesni i dobri.

Zdravlje

Budite oprezni na ovom planu. Imate dobar instikt šta vašem telu treba i na šta treba da obratite pažnju. Problemi sa glavoboljom, mogući prelomi, groznice i prehlade.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!