Blizanci nedeljni horoskop – od 06. do 12. aprila 2015.

Treba da uvedite što više reda u vašoj ishrani. Ne preskačite obroke.

Ljubav

Neki Blizanci su se zapleli u tajnu ljubavnu priču. U ovoj nedelji mogu započeti neke glasine koje će vas u startu zablokirati, a i uplašiti. Niste za varijantu niti da odustanete, a posledica ste i te kako svesni. Trenutno planovi podpadaju pod kategoriju –NE ZNAM. Osećate se kao žrtva života. Vaše misli su sklone pogrešnim zaključcima, preterivanju i oscilacijama kada je ljubav u pitanju. U suštini sami sebi možete da privučete probleme svojom negativnom energijom. Potisnute emocije iskažite. Porodični problemi imaju naznake da se srede. Imaćete na početku nedelje lepe vesti, ali shvatite da i dalje morate da idete korak po korak.

Posao

Pazite se podvala na polju posla. Izgleda da ste svesni svih situacija sa kojima se nosite, ali u ovom slučaju možete reagovati na vreme i promeniti tok dešavanja. Mnoge nepovoljne situacije biće zablokirane na vreme. Pazite se da ne pogrešite sa papirologijom. Nepovoljni aspekti su vezani za sredu, a i drugi deo radne nedelje. Bez obzira na zastoje, ne odustajte od planova koje imate kada su poslovi u pitanju. Moguće da ćete aktivirati neko staro zanimanje ili posao kojim ste hteli da se bavite.

Novac

Početak nedelje može doneti dobre prilive. Moguće da će vam neko poslati i veću sumu novca kao dokaz da ceni i poštuje ono što ste radili do sada. Ovo je i neka vrsta dara. Inače, novac je i dalje postavljen nestabilno. Ima priliva, ali ste vi skoloni većim troškovima.

Zdravlje

Obratite pažnju na polje zdravlja, vladar tog polja se nalazi u vašoj astrološkoj 12.kući koja nema dobro značenje. Moguća je i hospitalizacija, a i bolesti koje neće biti uočljive odmah. Srce, krvni pritisak, imunološki sistem.Budite oprezni u saobraćaju.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

 

error: Content is protected !!