Rak nedeljni horoskop – od 06. do 12. aprila 2015.

Želudac i probavni sistem su često ugroženi i oseljivi. Vama više prija kuvana hrana.

Ljubav

Može se desiti da ćete prijatelja početi gledati drugim očima. Možete poremetiti prijateljstvo zbog kratkog zadovoljstva. Mnogi Rakovi će se zaista truditi da unesu harmoniju u odnosu, ali će ujedno biti vidljiva težina kojom to rade. Planovi i želje mogu biti u dobroj saradnji sa nekadašnjim snovima. Vi jednostavno više ne možete da sakrijete želju za drugom osobom ili za novinama koje priželjkujete da vam se dese.

Ipak, dobro razmislite pre nego što se upustite u nove ljubavi, jer staroj više neće biti povratka. Pluton iz vašeg polja partnerstva, braka, ozbiljnih veza i dalje ima dobar odnos sa Venerom, iako ona odlazi od njega, pa težnje za skladom i ravnotežom su i dalje tu. I dalje buja strast u vama da dostignete željeno u ljubavi.

Posao

Napredak može doći iznenada, ali isto tako se može iznenada i urušiti. Prva dva dana su dobri za dogovore, pregovore, papirologiju. Možda ćete morati neke planove da odložite ili da za neki dan ili nedelju sačekate. Posao iziskuje brzo razmišljanje i još brže delanje. Usredsređenost dovodi do dostizanje pozitivnih rezultata na ovom polju. Čak i ako vam se dese manji pehovi tokom ove sedmice nemojte se nervirati, neće uticati generalno na vaše poslovne pozicije.

Novac

Jupiter, planeta dobrih mogućnosti i sreće kreće napred u vašem polju novca od sredine nedelje. Dobre transakcije, poprilična suma, ali je moguće da ćete imati veće troškove. Neki od vas će morati da sređuju papirologiju vezanu za ovaj sektor.

Zdravlje

Povedite računa o vašoj ishrani. Budite oprezni na ovom polju, stari problemi se mogu javljati. Nepravilan način života kao I ishrana mogu dosta da utiču.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!