Vodolija nedeljni horoskop – od 06. do 12. aprila 2015.

Pored zdrave hrane, san i odmor je za vas idealan način zdravog režima ishrane.

Ljubav

Mnoge Vodolije su okrenute ka svom partneru. Komunikacija vam je jača strana, mada znate da puknete bez razloga, a taj razlog svakako nije partner. Ipak, nervozu možete prenositi na ovo polje i to bez razloga. U svakom slučaju pristustvo Sunca u polju komunikacije, načina razmišljanja daje optimistički pogled na svet i na vaš zajednički život, a tome će da doprinese partner koji je u svakom trenutku tu uz vas. Jupiter od sredine nedelje kreće napred i time vam otvara mogućnosti da sredite sve željene stvari na polju braka i partnerstva, kao i kuće i doma. Prisutni su nemiri u kući. Mnogi od vas će poželeti da napuste svoj dom i odu što dalje, možda čak i u inostrantvo.

Posao

Na početku nedelje možete imati bitan poslovni razgovor ili sastanak. Sve što je vezano za ovaj sektor može biti uspešno ako ugovore potpišete na početku sedmice. Malo ćete biti emotivno nesređeni, ali to je najviše zbog velikih porodičnih planova koje morate rešavati korak po korak. U ovom periodu ponekada nećete imati volje za radom. Ako radite porodični biznis mogući su sukobi. Neko nameće svoju volju, a vama je muka od svega. Javiće vam se želja da napustite sve.

Novac

Možda deluje da plivate u nepoznate vode kada je ovaj sektor u pitanju. Malo rizika nije naodmet, ali svakako oprez gde ćete ga usmeriti. Ne razbacujte novac i ne bavite se špekulacijama.

Zdravlje

Vodite računa o zdravlju. Moguće su prehlade, problemi sa genitalijama, kao i probavnim sistemom.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!